Εύα Μπράουν: Αδημοσίευτες γυμνές φωτογραφίες της συντρόφου του Χίτλερ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Αδημοσίευτες και άκρως τολμηρές φωτογραφίες της συντρόφου του Αδόλφου Χίτλερ, υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια του ένας συλλέκτης από την Αυστρία. Είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν φωτογραφίες της Εύα Μπράουν, της γυναίκας που ερωτεύτηκε παράφορα ο άνθρωπος που έβαψε με αίμα ολόκληρη την Ευρώπη.

Στη μία φωτογραφία, η Εύα Μπράουν είναι ολόγυμνη και απολαμβάνει την ομορφιά της φύσης ενώ στην άλλη φαίνεται να εξερευνά γυμνή την παραλία στη Black Lake.

Παρά κάποιους από τους ειδικούς που υποστηρίζουν πως οι εικόνες δείχνουν μια κοπέλα που απλώς μοιάζει εκπληκτικά στην Εύα Μπράουν, ο 30χρονος συλλέκτης Bernard S., μίλησε στην Bild και επιμένει πως πρόκειται για την ίδια την Μπράουν.

Όπως υποστήριξε, αγόρασε τις φωτογραφίες από την αντικερί του Stefan Kreuzmayr, στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας.

Ενδιαφέρον έχει, ο τρόπος που κατέληξαν στα χέρια του οι επίμαχες φωτογραφίες. «Πριν από 9 χρόνια, μία γυναίκα ήρθε στο μαγαζί μου. Είχε στην κατοχή της ένα ολόκληρο κουτί από φωτογραφίες της γυναίκας αυτής. Τις είχε βρει στη σοφίτα του σπιτιού της και αναγνώρισε στο πρόσωπο της εικονιζόμενης την Εύα Μπράουν», είπε στη Bild ο Αυστριακός συλλέκτης. Από τότε, δεν είδε ποτέ ξανά αυτή την πελάτισσα.

Οι φωτογραφίες πάντως, τραβήχτηκαν το 1943, όταν η Εύα ζούσε απομονωμένη σε μία κατοικία του Αδόλφου, που πράγματι βρισκόταν κοντά σε μία λίμνη.

Το άρθρο Εύα Μπράουν: Αδημοσίευτες γυμνές φωτογραφίες της συντρόφου του Χίτλερ εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα