Εθνική Ελλάδας: Όλα για την νίκη και την πρόκριση

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η Εθνική δίνει απόψε τον πιο κρίσιμο αγώνα της, κόντρα στην Βοσνία.(21:45, ΣΚΑΪ, OTESport 1)

Οι παίκτες του Μίκαελ Σκίμπε έχουν ως στόχο να κάνουν το «4 στα 4», στην προκριματική φάση του Μουντιάλ και να πάρουν το προβάδισμα για συμμετοχή στη διοργάνωση.

Η ενδεκάδα

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα σε διάταξη 4-2-3-1 και, όπως όλα δείχνουν, έχουν «κλειδώσει» οι παίκτες που θα το αποτελούν.

Λογικά,

λοιπόν, κάτω από την εστία θα είναι ο Καρνέζης, με τον Τοροσίδη σε ρόλο δεξιού μπακ, τον Τζαβέλλα αριστερά και τους Παπασταθόπουλο-Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μανιάτης και ο Σάμαρης θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, με τον Μάνταλο στο δεξί «φτερό» της επίθεσης, τον Σταφυλίδη στο αριστερό και τον Φορτούνη σε ρόλο δεκαριού, πίσω από τον Μήτρογλου, ο οποίος θα παίξει στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Κυριακίδης, Γιαννιώτας, Οικονόμου, Κουτρουμπής, Σιώπης, Τζιόλης, Πέτσος, Καρέλης, Βέλλιος, Διαμαντάκος και Μπακασέτας. Τραυματίες είναι οι Καπίνο, Μανωλάς και Ταχτσίδης.

Από την πλευρά τους, οι Βόσνοι θα παραταχθούν με 4-2-3-1 και το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν οι: Μπέγκοβιτς, Βράνιες, Σούνιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μεντούνιανιν, Τζάτζαλο, Πιάνις, Μιλίτσεβιτς, Λούλιτς και Τζέκο.

Το άρθρο Εθνική Ελλάδας: Όλα για την νίκη και την πρόκριση εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα