Εθνική Αγγλίας: Αρχηγός ο Ρούνεϊ και 4 νέα πρόσωπα στην ομάδα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας της Αγγλίας Ρόι Χότζσον κάλεσε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα 4 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ στην Εθνική Αγγλίας.

Οι κλήσεις έγιναν στο πλαίσιο συγκρότησης της αποστολής για το φιλικό της επόμενης Τετάρτης με τη Νορβηγία στο Γουέμπλεϊ και την εκτός έδρας αναμέτρηση της 8ης Σεπτεμβρίου στην Ελβετία, για την προκριματική φάση του Euro 2016.

Τα νέα

πρόσωπα στην 22μελή αποστολή των «τριών λιονταριών» είναι ο 19χρονος αμυντικός της Άρσεναλ Κάλουμ Τσέιμπερς και οι 24χρονοι Τζακ Κόλμπακ, Ντάνι Ρόουζ και Φάμπιαν Ντελφ.

«Ήμασταν λίγο άτυχοι στον πρώτο αγώνα μας για τα προκριματικά, είναι αναμφισβήτητα το πιο δύσκολο παιχνίδι μας κι αυτοί οι παίκτες ίσως δεν έχουν την πιο ήπια ένταξη που ενδεχομένως θα μπορούσαν να έχουν. Με αυτούς τους παίκτες που φέρνουμε στην ομάδα, και μην ξεχνάτε ότι δεν υπάρχει ο Θίο Γουόλκοτ, ο Ρος Μπάρκλεϊ ή ο Άνταμ Λαλάνα, δεν βλέπω λόγο για να είμαστε φοβισμένοι», δήλωσε ο Χότζσον.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας ανακοίνωσε ότι ο Γουέιν Ρούνεϊ θα είναι ο νέος αρχηγός της Εθνικής, παίρνοντας το περιβραχιόνιο από τον Στίβεν Τζέραρντ ο οποίος ανακοίνωσε τον Ιούλιο την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η αποστολή της εθνικής Αγγλίας:

Τερματοφύλακες: Φρέιζερ Φόρστερ (Σαουθάμπτον), Μπεν Φόστερ (Γουέστ Μπρομ), Τζο Χαρτ (Μάντσεστερ Σίτι)

Αμυντικοί: Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Γκάρι Κέιχιλ (Τσέλσι), Κάλουμ Τσέιμπερς (Άρσεναλ), Φιλ Τζαγκέλκα (Έβερτον), Φιλ Τζόουνς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνι Ρόουζ (Τότεναμ), Τζον Στόουνς (Έβερτον)

Μέσοι: Τζακ Κόλμπακ (Νιούκαστλ), Φάμπιαν Ντελφ (Άστον Βίλα), Τζόρνταν Χέντερσον (Λίβερπουλ), Τζέιμς Μίλνερ (Μάντσεστερ Σίτι), Άλεξ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν (Άρσεναλ), Ραχίμ Στέρλινγκ (Λίβερπουλ), Άντρος Τάουνσεντ (Τότεναμ), Τζακ Γουίλσιρ (Άρσεναλ)

Επιθετικοί: Ρίκι Λάμπερτ (Λίβερπουλ), Γουέιν Ρούνεϊ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντάνιελ Στάριτζ (Λίβερπουλ), Ντάνι Γουέλμπεκ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ)

Το άρθρο Εθνική Αγγλίας: Αρχηγός ο Ρούνεϊ και 4 νέα πρόσωπα στην ομάδα εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα