“Ζητούσα να μου κόψουν τα πόδια…”

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένας από τους μεγαλύτερους επιθετικούς που «είδαν» ποτέ τα ποδοσφαιρικά γήπεδα σε όλο τον κόσμο ήταν ο Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ο Αργεντινός άσος εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε την πολύ άσχημη κατάσταση που βίωσε μετά την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, όταν κλήθηκε να αντιμετωπίσει τη πολύ άσχημη κατάσταση της υγείας του, καθώς είχε τέτοιους πόνους στους αστραγάλους «που ζήτησα από τον γιατρό να μου κόψει τα πόδια».

Ο ίδιος βρίσκεται τώρα σε αρκετά καλύτερη κατάσταση όμως δεν ξεχνάει τις δύσκολες ώρες που πέρασε και τις οποίες εξομολογήθηκε

στη συνέντευξη που έδωσε:

«Υπήρξαν στιγμές που δεν μπορούσα να σηκωθώ να περπατήσω. Κατουριόμουν πάνω μου, γιατί δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι… Ο πόνος στους αστραγάλους ήταν αφόρητος. Σε τέτοιο σημείο που ζήτησα από γιατρό να μου κόψει τα πόδια! Επέμενα, δεν μπορούσα να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση…» Ήταν τα πρώτα λόγια του «Μπατιγκόλ», ο οποίος συνέχισε προσθέτοντας:

«Έβλεπα τον Όσκαρ Πιστόριους και πίστευα ότι αυτή ήταν η λύση. Ο γιατρός μου δεν το επέτρεψε, μου είπε “είσαι τρελός”. Έκανα επέμβαση στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού, αλλά δεν παρουσίασε βελτίωση η κατάστασή μου. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν έχω χόνδρους και τένοντες. Το βάρος μου (86κ.) στηριζόταν μόνο στα κόκκαλα και αυτό δημιουργούσε έναν αφόρητο πόνο.

Σταδιακά άρχισε να βελτιώνεται η κατάσταση, αλλά χρειάστηκε να περάσει καιρός. Είμαι πολύ καλύτερα συγκριτικά με τρία χρόνια πριν».

Το άρθρο “Ζητούσα να μου κόψουν τα πόδια…” εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα