«Ερυθρόλευκος» ο Βλαχοδήμος

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού για τα επόμενα 5 χρόνια, μετά και την ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ.

Ο 21χρονος ακραίος επιθετικός της Skoda Ξάνθης, εξαργύρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις εκπληκτικές του φετινές εμφανίσεις με τους Ακρίτες, παίρνοντας το διαβατήριο για αυτήν τη σπουδαία μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος μετά τη συμφωνία με τους Πειραιώτες δήλωσε ευτυχισμένος:

«Είμαι ευτυχισμένος που θα παίζω στην μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα. Είναι για εμένα τεράστια τιμή και ελπίζω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του Ολυμπιακού με καλές εμφανίσεις και γκολ μέσα στο γήπεδο. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα καλύτερο από το να φοράω την ερυθρόλευκη φανέλα», δήλωσε ο νεαρός διεθνής.

Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού, γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη στις 11 Οκτωβρίου του 1991 κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα. Το περσινό καλοκαίρι έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Skoda Ξάνθης, με την οποία είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα, μία εμφάνιση στο Κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και με τις Ελπίδες στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα