Έρχεται το πρώτο σουτιέν με… θήκες!

Η τεχνολογία δεν απευθύνεται μόνο σε άντρες αλλά και σε γυναίκες, μάλιστα αυτή τη φορά το τεχνολογικό επίτευγμα που παρουσιάζουμε είναι άκρως γυναικεία υπόθεση. Το πρώτο σουτιέν-θήκη για το κινητό-και όχι μόνο-είναι γεγονός πλέον και σύντομα θα βγει στην αγορά για όλες τις ενδιαφερόμενες.

Το συγκεκριμένο εσώρουχο δίνει λύση στο πρόβλημα των γυναικών, που όταν πηγαίνουν σε ένα πάρτι ή στο κλαμπ, δεν θέλουν να κουβαλούν μαζί την τσάντα τους. Δύο φοιτήτριες από την Ουάσιγκτον αποφάσισαν να δημιουργήσουν το JoeyBra, το σουτιέν που έχει ενσωματωμένη θήκη για gadget. Το εν λόγω σουτιέν περιέχει μία θήκη στην αριστερή κι άλλη μία θήκη στη δεξιά του πλευρά για να τοποθετεί μια κοπέλα το Smartphone της ή πιστωτικές κάρτες, κλειδιά, λεφτά ή ό, τι άλλο θέλει σε αντίστοιχο μέγεθος.

«Από την προσωπική εμπειρία μας, γνωρίζουμε ότι οι γυναίκες μισούν να παίρνουν πορτοφόλια σε χορούς, μπαρ ή κλαμπ», δήλωσαν οι 2 φοιτήτριες. «Αφήνοντας αυτά τα αντικείμενα στο σπίτι μπορεί να υπάρξει κίνδυνος για την ασφάλεια, αλλά με το JoeyBra οι γυναίκες δεν θα χρειάζεται ποτέ ξανά να ανησυχήσουν μήπως χάσουν ή βλάψουν τα τιμαλφή τους», δήλωσαν χαρακτηριστικά

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα