Έρχεται στις αρχές του χρόνου “Η Αρπαγή 3″

Στις αρχές Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 8/1/2015 θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες παγκοσμίως η νέα ταινία του Λίαμ Νίσον «Η Αρπαγή 3» (Taken 3), η οποία θα είναι συνέχεια των δύο πολύ επιτυχημένων προηγούμενων ταινιών «Η Αρπαγή» και «Η Αρπαγή 2».

Το δίδυμο Λικ Μπεσόν και Ρόμπερτ ΜακΚάμεν υπογράφουν το σενάριο και με τον Λίαμ Νίσον να επιστρέφει στο ρόλο του πρώην μυστικού πράκτορα, Μπράιν Μιλς, «Η Αρπαγή 3», φέρνει το γνωστό ήρωα σε νέες περιπέτειες.

Μετά την προσπάθεια για επανένωση με

την πρώην σύζυγό του που διεκόπη βίαια, μετά τη στυγερή δολοφονία της​​, γεμάτος οργή, και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να αποφύγει την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας.

Για τελευταία φορά, ο Μιλς πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους, να αποδώσει τη δικαιοσύνη με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο και να προστατεύσει τον μοναδικό άνθρωπο που έχει σημασία πια γι’ αυτόν – την κόρη του…

Τα γυρίσματα έγιναν, στις Η.Π.Α. στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, στην Ατλάντα, σκηνές δρόμου θα δούμε να έχουν γυριστεί στην Ισπανία, στο αεροδρόμιο «Σαν Χαβιέρ», στο Αλικάντε και σε άλλα σημεία στην Μούρθια.

Keywords
Τυχαία Θέματα