Επιβίωσε 4 μήνες τρώγοντας… ποντίκια και σταφίδες!

Ζωντανός μετά από τέσσερις μήνες αναζήτησης βρέθηκε στις Άνδεις ο 58χρονος Ραούλ Φερνάντο Γκόμεζ, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από τον Μάιο. Ο άντρας προσπαθούσε να διασχίσει τα βουνά από τη Χιλή στην Αργεντινή με τα πόδια, αφού η μοτοσικλέτα του έπαθε σοβαρή βλάβη και δεν μπορούσε να συνεχίσει, ενώ για να επιβιώσει τρεφόταν με ποντίκια και σταφίδες!

«Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για θαύμα. Ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», δήλωσε ο κυβερνήτης του Σαν Χουάν, Χοσέ Λουίς Γκιόζα. «Του δώσαμε την ευκαιρία να μιλήσει στη γυναίκα του, τη μητέρα και την κόρη του. Και έπειτα τον ρώτησα: Πιστεύεις;

Και εκείνος μου απάντησε, δεν πίστευα αλλά τώρα πιστεύω», σημείωσε.

Όταν διεσώθη ο 58χρονος είχε χάσει τουλάχιστον 20 κιλά και ήταν ιδιαίτερα αφυδατωμένος, ενώ ένας εκ των γιατρών εξεπλάγη από την ανθεκτικότητα του άνδρα, αναφέρει η εφημερίδα Ελ Παίς. «Είναι ένας ασθενής με υψηλή αρτηριακή πίεση, ιστορικό καπνίσματος και σημάδια υποσιτισμού», αναφέρει η εφημερίδα επικαλούμενη δηλώσεις του γιατρού. «Ωστόσο, σε λίγες ημέρες θα είναι μια χαρά και θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο», σχολίασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα