Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για τον Μαζιώτη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στη στάση που κράτησε ο ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της σύλληψης του Νίκου Μαζιώτη αναφέρεται με επικριτική ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, χαρακτηρίζοντας «ακατανόητη και λανθασμένη» την άρνηση έκδοσης ακόμα και μιας σχετικής ανακοίνωσης από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

«Επισημαίνουμε την αναγκαιότητα ενιαίου μετώπου απ’ όλες τις πολιτικές δυνάμεις του συνταγματικού τόξου,

για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας υπέρ της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και επισημαίνει ότι «στα θέματα αυτά δεν χωρούν εκπτώσεις, συμβιβασμοί και μισόλογα».

Το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα, «ο οποίος, αν και μίλησε χθες βράδυ για πολύ ώρα σε ανοιχτή συγκέντρωση, για το νομοσχέδιο-φάντασμα, των Αιγιαλών, δεν βρήκε να πει ούτε μια λέξη για να συγχαρεί την ΕΛ.ΑΣ και να καταδικάσει την στυγερή δράση των εγκληματιών τρομοκρατών».

«Ελπίζουμε ότι σήμερα θα το ξανασκεφτούν και θα πράξουν αυτό που πρέπει», καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος της συγκυβέρνησης.

Το άρθρο Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ για τον Μαζιώτη εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα