Επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ δέχτηκαν δύο αδέρφια φίλοι του Παναθηναϊκού

Δύο φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μάλιστα είναι αδέρφια, δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά τον αγώνα μπάσκετ του Δικεφάλου με τον Ίκαρο Χαλκίδας. Οι οπαδοί που βρίσκονταν σε λεωφορείο είδαν τον έναν να φοράει φόρμα με τα διακριτικά της ομάδας του στο ύψος του Λιμεναρχείου της Χαλκίδας του και του επιτέθηκαν. Ακολούθησε συμπλοκή και ρίψη τούβλων και πετρών, με αποτέλεσμα τα

δύο αδέρφια να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες περισσότερο σοβαρά φάνηκε ο ένας εκ των δύο, ο οποίος είναι 20 ετών. Το γεγονός ότι έπεσε αιμόφυρτος στο δρόμο προκάλεσε έντονη ανησυχία. Η κατάστασή του τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τόσο σοβαρή και ευτυχώς δεν είχε κάποιο τραύμα ικανό να δημιουργήσει μεγαλύτερη ζημιά. Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προχώρησε στις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά ήδη έχει πάρει εξιτήριο. Από την άλλη, παραμένει εντός ο αδερφός του, ο οποίος είναι περίπου 35 ετών, χωρίς πάντως η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία.

Όσον αφορά τους δράστες, οι οποίοι αμέσως τράπηκαν σε φυγή, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε κάποια σύλληψη. Όπως τονίζουν στο gazzetta.gr όμως αστυνομικές πηγές οι έρευνες συνεχίζονται και μέχρι να παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου ευελπιστούν να έχουν σημειώσει πρόοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαψεύδονται τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για χρήση δακρυγόνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα