Επιθέσεις πολιτών κατά εφοριακών καταγγέλλει η ΠΟΕ-ΔΟΥ

Επιθέσεις κατά εφοριακών καταγγέλλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημοσιές Οικονομικές Υπηρεσίες (ΠΟΕ-ΔΟΥ), η αναφέρεται πως στο μακρύ κατάλογο επιθέσεων σε ΔΟΥ και εφοριακούς, προστέθηκε χθες η ΔΟΥ ΙΖ΄ Αθηνών, με είσοδο ομάδας πολιτών στη ΔΟΥ και προπηλακισμούς σε υπαλλήλους και στο διευθυντή.

«Τα κρούσματα βίας και λαϊκής εκτόνωσης στις

ΔΟΥ συνεχίζονται και οι εφοριακοί (που απλά κάνουν τη δουλειά τους) συνεχίζουν να βρίσκονται κάτω από καθεστώς φόβου και τρόμου. Πιστεύουμε ότι η επίθεση στους εφοριακούς, αποπροσανατολίζει από αυτούς που έχουν την ευθύνη, και απαλλάσσει τους πραγματικά υπεύθυνους», σχολιάζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η ομοσπονδία των εφοριακών καλεί παράλληλα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών «να προστατέψει και να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους και να αναλάβει την ευθύνη της για την απόγνωση στην οποία έχει οδηγήσει την κοινωνία με τους πολλούς και άδικους φόρους, την πολυνομία και την αντινομία».

Τέλος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Δημοσιές Οικονομικές Υπηρεσίες κάνει έκκληση στους πολίτες, να συντονίσουν από κοινού με τους εφοριακούς τον αγώνα ενάντια στη φορολογική βαρβαρότητα, τα χαράτσια και τις κατασχέσεις, αντί να στρέφετε η μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα