Επιτέθηκαν ξανά στην Τανζανική Κοινότητα στη Πλ. Αμερικής

Τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής άγνωστοι  τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στην πόρτα των Γραφείων της Τανζανικής  Κοινότητας στην Πλ. Αμερικής προκαλώντας φθορές και τράπηκαν σε φυγή. Οι υποψίες, που για τους ανθρώπους της Κοινότητας είναι βεβαιότητα, «δείχνουν» κύκλους νεοναζιστών που πριν ένα περίπου μήνα είχαν προχωρήσει και σε πογκρόμ στη γειτονιά γύρω  από την Πλατεία Αμερικής.

Η ατιμωρησία των υπευθύνων όπου έφτασαν να επιτεθούν και στη δικηγόρο Γιάννα Κούρτοβικ όταν επισκέφθηκε το τμήμα για την καταγγελία των επιθέσεων, τους έχει

αποθρασύνει. Επιλέγουν τα τρομοκρατικά χτυπήματα στο σκοτάδι διότι είναι εντελώς απομονωμένοι από την γειτονιά και τους κατοίκους επιχειρώντας να σπείρουν το τρόμο. Επιλέγουν αυτές τις επιθέσεις παραμονές της 28ης Οκτώβρη, όταν όπως λένε οι πληροφορίες από την  οργάνωση των δράσεων, εργαζόμενοι ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις κατά του Μνημονίου και των φασιστών στις παρελάσεις, σήμερα το πρωί στα Προπύλαια στις 10πμ και σε όλες τις πόλεις.

Την ερχόμενη Τρίτη, η Ένωση Μεταναστών Εργατών καλεί σε συνέλευση στο Πολυτεχνείο στις 6μ.μ.  για την οργάνωση της συμμετοχής στην  Γενική Απεργία  στις 14 Νοέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα