Επιτέλους έτοιμος!

«Μάτια που δεν βλέπονται, γρήγορα λησμονιούνται» λέει ο θυμόσοφος λαός και στην περίπτωση του Μάαρτεν Μάρτενς ταιριάζει απόλυτα. τελευταία φορά που είδαμε τον Βέλγο με τη φανέλα του Δικεφάλου ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά στις 2 Φεβρουαρίου. Σ΄ εκείνο το παιχνίδι ο Μάρτενς είχε αποχωρήσει τραυματίας και έκτοτε δεν είχε πάρει μέρος ξανά σε επίσημο αγώνα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα υποχρεώθηκε να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα, αλλά από χθες επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς. Πλέον, στον ΠΑΟΚ περιμένουν από τον Μάρτενς

να δείξει μέσα στο γήπεδο αυτά τα αγωνιστικά στοιχεία, που θα βοηθήσουν την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και για τα οποία άλλωστε, οι άνθρωποι του Δικέφαλου τον απέκτησαν από την ΑΖ Αλκμααρ τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Βέλγος τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Γεωργιάδη, ωστόσο θεωρείται δύσκολο να χρησιμοποιηθεί στο παιχνίδι με τον Αρη καθώς χρειάζεται χρόνο για να καλύψει το χαμένο έδαφος σε ότι αφορά τη φυσική του κατάσταση ενώ παράλληλα το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν ενδείκνυται για την επιστροφή του Μάρτενς.

Το πιθανότερο είναι να δούμε τον έμπειρο μέσο στο παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

πηγη:inpaok

Keywords
Τυχαία Θέματα