Επιστροφή στο σπίτι και συνέχιση της θεραπείας για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Στο επόμενο στάδιο μπαίνει η θεραπεία που ακολουθεί ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ ο οποίος πήρε εξιτήριο από το θεραπευτήριο της Λωζάνης στο οποίο βρισκόταν τους τελευταίους μηνες και μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

Όπως είναι γνωστό ο Σουμάχερ είχε πέρυσι το Φεβρουάριο ατύχημα ενώ έκανε σκι στο θέρετρο Μεριμπέλ των γαλλικών Άλπεων,

με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από χτύπημα σε βράχο.

Ο «Σούμι», αμέσως μετά την έξοδό του από το θεραπευτήριο μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπου πλέον θα συνεχίσει τη θεραπεία.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την οικογένειά του και από την μάνατζέρ του Σαμπίνε Κεμ αναφέρεται: «H αποκατάσταση του Μίκαελ θα συνεχιστεί από εδώ και στο εξής στο σπίτι του. Έχει κάνει πρόοδο τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει ένας μεγάλος και δύσκολος δρόμος μπροστά του», και καταλήγει:

«Λαμβάνοντας υπόψιν τα σοβαρά τραύματα που είχε υποστεί, τους τελευταίους μήνες αλλά και εβδομάδες έχει σημειώσει πρόοδο. Πάντως, υπάρχει ακόμη ένας μακρύς και δύσκολος δρόμος μπροστά του. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό της κλινικής CHUV στη Λωζάνη για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να σέβεστε την ιδιωτική ζωή της οικογένειας του Μίκαελ αποφεύγοντας τη διάδοση φημών σχετικά με την υγεία του.»

Αυτό είναι το σπίτι στο οποίο ο επτά φορές πρωταθλητής της F1 Μίκαελ Σουμάχερ θα συνεχίσει τη θεραπεία του

Το άρθρο Επιστροφή στο σπίτι και συνέχιση της θεραπείας για τον Μίκαελ Σουμάχερ εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα