Επιστροφή στη δράση του Champions League με Ατλέτικο-Ρεάλ και Γιουβέντους-Μονακό

Επιστροφή στην δράση του Champions League σήμερα με τους πρώτους δύο αγώνες της φάσης των 8, της προημιτελικής δηλαδή, της διοργάνωσης. Στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο υποδέχεται την Ρεάλ στην μεγάλη ενδοισπανική κόντρα, ενώ στο Τορίνο η Γιουβέντους που αντιμετώπισε φέτος τον Ολυμπιακό στη φάση των

ομίλων, φιλοξενεί την Μονακό του πρώην προπονητή των Πειραιωτών, Ζαρντιμ.

Στη Μαδρίτη η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και αν είναι δυνατόν να επαναλάβει τη μέγαλη σε έκταση νίκη που πέτυχε φέτος για το ισπανικό πρωτάθλημα απέναντι στη Ρεάλ του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως ο Πορτογάλος επιθετικός και ο Κάρλο Αντσελότι έχουν διαφορετική άποψη και θέλουν να «πάρουν το αίμα τους πίσω».

Ο Σιμεόνε αναμένεται να παρατάξει την Ατλέτικο με τους Ομπλάκ, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Γκάμεθ, Αρντά, Τιάγκο, Σουάρεθ, Κόκε, Γκριζμάν, Μάντζουκιτς, ενώ απέναντί του ο Αντσελότι πιθανότατα θα επιλέξει τους Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Χάμες, Μπέιλ, Μπενζεμά, Ρονάλντο.

Στο Τορίνο η Γιουβέντους θέλει να κάνει την υπέρβαση και να επιστρέψει στα ημιτελικά του θεσμού, όμως η Μονακό είναι ικανή, όπως απέδειξε και κόντρα στην Άρσεναλ, για όλα.

Οι «μπιανκονέρι» θα παίξουν επιθετικά με στόχο να βάλουν βάσεις πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι, ενώ η Μονακό θα παίξει το γνωστό πολύ αμυντικό της παιχνίδι με αντεπιθέσεις για να πετύχει γκολ στην έδρα της αντιπάλου της.

Ο Αλέγκρι θα στηριχθεί όπως όλα δείχνουν στους Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Περέιρα, Μαρκίζιο, Βιδάλ, Εβρά, Μοράτα, Τέβες, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ζαρντίμ θα ρίξει στο ματς τους Σούμπασιτς, Φαμπίνιο, Καρβάλιο, Αμπντενούρ, Κουρζάβα, Τουλαλάν, Κοντογκμπιά, Ντιράρ, Μουτίνιο, Μαρσιάλ, Μπερμπάτοφ.

Τα υπόλοιπα θα τα δούμε κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων, που αναμένεται να είναι συναρπαστικοί…

Keywords
Τυχαία Θέματα