Επιστρέφει ως αντίπαλος

Η Μαρσέιγ φιλοξενεί απόψε στο «Βελοντρόμ» την Μπάγερν Μονάχου (21:45) , για τη φάση των «8» του Champions League, φιλοδοξώντας να συνεχίσει την καλή πορεία στη διοργάνωση. Πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Φρανκ Ριμπερί, με τον μέσο της Μπάγερν να γυρίζει σε γνωστά «λημέρια», αφού στο παρελθόν φορούσε τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Σε αντίθεση με το γαλλικό πρωτάθλημα στο οποίο παρουσιάζουν πολύ άσχημο πρόσωπο (έχουν να κερδίσουν σχεδόν δύο μήνες, μετρώντας πέντε ήττες και τρεις ισοπαλίες), οι Μασσαλοί φιλοδοξούν

να αποκλείσουν το φαβορί του ζευγαριού αυτού.

Δύο είναι οι απουσίες για τον Ντιντιέ Ντεσάν, καθώς δε θα δώσουν το παρών οι τιμωρημένοι Στιβ Μανταντά και Σουλεϊμάν Ντιαβαρά. Ο βασικός γκολκίπερ και στυλοβάτης της άμυνας της γαλλικής ομάδας, Μανταντά θεωρείται πολύ σημαντική απουσία για τους γηπεδούχους, ενώ αμφίβολος είναι ο Ρεμί.

Η Μπάγερν, η οποία στην Bundesliga έχει μειώσει τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, θα αγωνιστεί απόψε στο «Βελοντρόμ» για να εξασφαλίσει για τη ρεβάνς του Μονάχου, το σκορ που θα τη φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στους «4» τους θεσμού.

Ο Γιουπ Χάινκες δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Βαν Μπούιτεν, ενώ ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά θεωρείται αμφίβολος.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν αναμετρηθεί ποτέ στο παρελθόν, ενώ σε δέκα αναμετρήσεις με γερμανικές ομάδες ως γηπεδούχος, η Μαρσέιγ μετρά πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Οι Βαυαροί επί γαλλικού εδάφους έχουν τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και έξι ήττες.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα