Όλα τα βλέμματα στο Μιλάνο

Μίλαν και Μπαρτσελόνα αναμετρώνται απόψε στο «Σαν Σίρο» (21:45), στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της φάσης των «8» του Champions League. Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα θα είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. Αναμένεται θεαματικό παιχνίδι, καθώς στον αγωνιστικό χώρο θα βρεθούν μερικοί από τους μεγαλύτερους παίκτες στον κόσμο. Μέσι, Τσάβι, Ινιέστα, Άλβες από τη μία, Ιμπραΐμοβιτς, Ρομπίνιο, Μπόατενγκ και Νέστα από την άλλη.

Οι «ροσονέρι», οι οποίοι διατηρούν προβάδισμα

τεσσάρων βαθμών από τη δεύτερη Γιουβέντους στο πρωτάθλημα της Serie A, δε θα έχουν στη διάθεση τους τον τιμωρημένο Φαν Μπόμελ και τους τραυματίες Σίλβα, Πάτο, Αμπάτε και Κασάνο.

Από την άλλη, η Μπαρτσελόνα δείχνει να επανέρχεται στο πρωτάθλημα, έχοντας πλησιάσει στους έξι βαθμούς την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα στερηθεί των υπηρεσιών των τραυματιών Βίγια, Κορέια και Αμπιντάλ, ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά μετά το Σεπτέμβριο, ο Ιμπραΐμ Αφελάι.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 13 φορές, με τους «μπλαουγκράνα» να μετρούν πέντε νίκες και τους Μιλανέζους τέσσερις.

Στη φετινή διοργάνωση οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στη φάση των ομίλων, με τους «Καταλανούς» να επικρατούν 3-2 στην Ιταλία και το παιχνίδι στο «Καμπ Νου» να λήγει ισόπαλο με 2-2.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σουηδός Γιόνας Έρικσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα