Επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή της Μονής Χιλανδαρίου

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη στο Άγιο Όρος κοντά στην μονή Μονή Χιλανδαρίου καθώς ένα όχημα της πυροσβεστικής και ένα φορτηγό με μοναχούς έπεσαν σε γκρεμό βάθους 30 μέτρων.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι πυροσβέστες εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή. Το όχημα όμως γλίστρησε στη λάσπη, που είχε δημιουργηθεί μετά από την δυνατή βροχή, με αποτέλεσμα να πέσει σε γκρεμό 30 μέτρων.

Ο ένας από τους πυροσβέστες κατάφερε να βγει από το όχημα και κάλεσε σε βοήθεια. Για το περιστατικό ενημερώθηκαν και μοναχοί οι οποίοι ξεκίνησαν με ένα μικρό φορτηγό

να πάνε στο τόπο του ατυχήματος για βοήθεια. Όμως και το δικό τους όχημα βρέθηκε στο γκρεμό λόγω της λάσπης. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες δύο μοναχοί τραυματίστηκαν, με τον έναν εξ αυτών να είναι πιο σοβαρά ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπάρχουν και άλλοι μοναχοί στον γκρεμό. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν μοναχό νεκρό.

Το άρθρο Επιχείρηση διάσωσης στην περιοχή της Μονής Χιλανδαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα