Επίθεση Βούλτεψη κατά πάντων

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Επίθεση κατά πάντων εξαπέλυσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη μιλώντας σήμερα το πρωί σε τηλεοπτικό σταθμό με αφορμή τα περί μη διαπραγμάτευσης από την κυβέρνηση που λέγονται το τελευταίο διάστημα.

«Η κυβέρνηση και διαπραγματεύεται και κρατά τη χώρα σε ένα βιώσιμο επίπεδο και παράλληλα επιχειρεί να την βγάλει από την κρίση». Ήταν τα λόγια της κυρίας Βούλτεψη στον ΣΚΑΪ και συνεχίζοντας πρόσθεσε πως διάφοροι «πατριώτες» και «άκαμπτοι» που ζούσαν με δανειακά, κυρίως στην πολιτική ζωή τους, «καλλιεργούν εντυπώσεις στο λαό ότι δεν

συμβαίνει τίποτα στη χώρα».

Μάλιστα η κυβερνητική εκπρόσωπος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο παράδειγμα της Αργεντινής «Δεν συζητούμε για μονομερείς ενέργειες, τους λεονταρισμούς και τις μαγκιές τις έχουμε δει, με τελευταίο παράδειγμα την Αργεντινή», ενώ πρόσθεσε «πως οι θεσμικοί μας εταίροι έχουν αναγνωρίσει τις προσπάθειες της χώρας και όλες οι ενέργειες μας γίνονται σε συνεννόηση μαζί τους».

Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης στο Παρίσι, η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι δεν είναι μόνο τεχνικές αλλά και ουσιαστικές, καθώς τίθενται επί τάπητος σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

Τέλος, αναφορικά με τα όσα συνέβησαν τη Δευτέρα, με τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Ζάππειο, ανέφερε πως δεν αποτελούν πολιτικό γεγονός, ενώ σχολιάζοντας το θέμα της προεδρίας της Δημοκρατίας, σημείωσε ότι δεν υπάρχει διχασμός στην Κ.Ο. της ΝΔ για την ονοματολογία.

Το άρθρο Επίθεση Βούλτεψη κατά πάντων εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα