Επανεκκίνηση της Λίβερπουλ με γρήγορο ποδόσφαιρο και κατοχή μπάλας από τον Normal One Γιούργκεν Κλοπ

Τον Γιούργκεν Κλοπ, που αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να ξαναφέρει την ομάδα στις πρωταγωνιστικές θέσεις του πρωταθλήματος Αγγλίας, παρουσίασε σήμερα το πρωί η Λίβερπουλ σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «Άνφιλντ». Από την πλευρά του ο νέος προπονητής των «reds» είπε ότι είναι μεγάλη του τιμή που αναλαμβάνει την Λίβερπουλ, ενώ αναφέρθηκε και στο «καθαρό» όπως είπε πλάνο που έχει η διοίκηση της ομάδας του μεγάλου λιμανιού για την ομάδα.

«Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχετε εδώ στη Λίβερπουλ.

Πέντε, έξι, επτά σύλλογοι μπορούν να γίνουν πρωταθλητές αλλά μόνο ένας τα καταφέρνει, οι άλλοι είναι απογοητευμένοι. Πρέπει να αναπτυχθούμε, αυτή είναι η αρχή. Αυτή μπορεί να είναι μία καλή στιγμή για επανεκκίνηση. Το σημαντικό είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας, θα πρέπει να νιώσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου. Θα πρέπει να τους κάνουμε από εκεί που μας αμφισβητούν να μας πιστεύουν», είπε ο Γερμανός τεχνικός απαντώντας σε ερώτηση για το πότε η Λίβερπουλ μπορεί να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ συνεχίζοντας πρόσθεσε αναφερόμενος στην επιτροπή μεταγραφών:

«Δεν ήταν πρόβλημα ούτε για 10 δευτερόλεπτα. Εμένα μου αρκεί να έχω τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Θέλουμε μόνο να συζητάμε για πολύ καλούς παίκτες. Δεν είμαι ιδιοφυΐα, δεν ξέρω περισσότερα από τον υπόλοιπο κόσμο. Χρειάζομαι να έχω δίπλα μου ανθρώπους που να έχουν τέλεια ενημέρωση».

Το βάρος της ευθύνης όταν αναλαμβάνεις μια ομάδα σαν την Λίβερπουλ είναι μεγάλο και φυσικό ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το εάν μπορεί να το αντέξει: «Θέλω να δω το πρώτο βήμα την άλλη εβδομάδα όμως ας μην κάνουμε συγκρίσεις με το παρελθόν. Έχουμε μεγάλες δυνατότητες με γρήγορους και δυνατούς παίκτες. τα πάντα είναι εδώ. Ας κάνουμε μία νέα αρχή. Η Λίβερπουλ θα χρειαστεί ένα καλύτερο πλάνο για όταν έχει τη μπάλα και όταν δεν έχει την κατοχή. Είναι ώρα για να κάνουμε μια επανεκκίνηση».

Απαντώντας σε ερώτηση για το τι μπορούν πλέον να περιμένουν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ από την δουλειά του, ήταν απόλυτος: «Συναίσθημα εντός γηπέδου, ταχύτητα, τρανζίσιον. Αυτά θα δείτε. Όλα αυτά που κατά τη γνώμη μου κάνουν το ποδόσφαιρο ενδιαφέρον θα τα δείτε στον αγωνιστικό χώρο. Στην παρούσα φάση χρειάζεται όμως να κερδίσουμε πόντους».

Επίσης ρωτήθηκε για το πως θα χαρακτήριζε ο ίδιος τον εαυτό του και απάντησε λέγοντας: «Είμαι ένας εντελώς συνηθισμένος τύπος. Σηκώθηκα το πρωί, έφαγα πρωινό. Αυτή τη στιγμή ίσως η μητέρα μου είναι μπροστά σε μια τηλεόραση και με βλέπει. Είμαι ο normal one».

Keywords
Τυχαία Θέματα