Εντυπωσιακό το ευρωπαϊκό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Με εμφατικό τρόπο ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την πρώτη του ευρωπαϊκή του εμφάνιση. Στο ευρωπαϊκό της ντεμπούτο η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν εντυπωσιακή και επικράτησε στους « Ζωσιμάδες» μπροστά σε 6.000 κόσμο με 3-0 της Οντς αποκτώντας τεράστιο προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Europa League!

Οι Γιαννιώτες πήγαν το παιχνίδι

όπως ακριβώς ήθελαν. Παρότι δεν είχαν την κατοχή, «χτύπησαν» στις αδυναμίες των αντιπάλων και φρόντισαν με το «καλημέρα» να γίνουν αφεντικά στο παιχνίδι. Μόλις στο 7′ και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ακόστα ο αρχηγός του ΠΑΣ έκανε το πλασέ νικώντας τον Ρόσμπαχ και εκτός από το 1-0, έγραψε και ιστορία!

Οι Νορβηγοί συνέχισαν να έχουν την κατοχή με τον Πασχαλάκη ωστόσο να μην… νιώθει πίεση μιας και οι γηπεδούχοι είχαν το παιχνίδι στο ρυθμό τους. Και στο 31′ κατάφεραν να «χτυπήσουν» και πάλι. Ο Καρανίκας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ναδάλες που είχε προωθηθεί με προβολή έστειλε και πάλι την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι ωστόσο σε κάθε προσπάθειά τους ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν στη σωστή θέση για να πει το δικό του «όχι».

Ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος και στο 68′ «τελείωσε» το παιχνίδι όταν μετά από ωραία κούρσα του Φερφελή, ο Ρόσμπαχ τον σταμάτησε στο τετ-α-τετ όμως ο Ακόστα που ακολουθούσε τη φάση πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το -τελικό- 3-0. Επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων την ερχόμενη εβδομάδα στη Νορβηγία με την ελληνική ομάδα να έχει το ξεκάθαρο πλεονέκτημα.

Το άρθρο Εντυπωσιακό το ευρωπαϊκό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα