Έντονη ανησυχία Καραμανλή για την μη επίτευξη μέχρι τώρα συμφωνίας με τους εταίρους μας

ÓõæÞôçóç óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò ôçò ÐñÜîçò Íïìïèåôéêïý Ðåñéå÷ïìÝíïõ ãéá ôá áðïèåìáôéêÜ ôùí ÄÞìùí ôçí ÐáñáóêåõÞ 24 Áðñéëßïõ 2015// Ï ÊÙÓÔÁÓ ÊÁÑÁÌÁÍËÇÓ (Á) ÊÁÉ Ï ÊÁÑÁÌÁÍËÇÓ ÊÙÓÔÁÓ ÔÏÕ Á×ÉËËÅÁ (Ä).
(EUROKINISSI/ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)

Έντονη ανησυχία εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής για το γεγονός ότι η χώρα μας απειλείται με έξοδο από την Ευρωζώνη σε στελέχη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας με τα οποία συνομίλησε τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα ο κ. Καραμανλής φέρεται να τόνισε ότι αυτό που περίμενε ήταν να έχει κλείσει η συμφωνία αρκετά νωρίτερα από το σημείο στο οποίο

έχουμε φτάσει και να έχει τελειώσει η αβεβαιότητα του κόσμου και της ελληνικής οικονομίας. Την ανησυχία του για την πορεία της ελληνικής οικονομίας δεν διστάζει να την εκφράζει χωρίς περιστροφές ο Κώστας Καραμανλή τα τελευταία 24ωρα, σε όσα στελέχη της ΝΔ τον επισκέπτονται στο πολιτικό του γραφείο στην πλατεία Μαβίλη.

Ο κ. Καραμανλής σύμφωνα με το δημοσίευμα του Έθνους το οποίο υπογράφει ο Γιάννης Σαραντάκος, είπε ότι «είναι παρανοϊκή ακόμη και η σκέψη για έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη», ενώ αναφερόμενος εμμέσως στους χειρισμούς της κυβέρνησης, τόνισε ότι «Είναι δραματική η καθυστέρηση για την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές».

Όπως σημειώνεται ο κ. Καραμανλής, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα στελέχη με τα οποία συνομίλησε, εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η επίτευξη της συμφωνίας τόσο ο κίνδυνος να προκύψει ένα ατύχημα μεγαλώνει, ενώ παράλληλα βλέπει ότι η αγορά δεινοπαθεί από την παρατεταμένη έλλειψη ρευστότητας.

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα