Έντονες ζυμώσεις και παρασκηνιακές συνεργασίες – Ποιο είναι το σχήμα έκπληξη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Η επόμενη μέρα μετά το τέλος του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, φέρνει έντονη κινητικότητα και πυρετώδεις διαδικασίες, από τους νικητές αλλά και τους ηττημένους .

Τα επόμενα σχέδια των καναλαρχών

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι ήδη σε επικοινωνία και επίκειται συνάντηση του ιδιοκτήτη του ALPHA Δημήτρη Κοντομηνά που δεν κατόρθωσε να εξασφαλίσει άδεια, με τον Χρήστο Καλογρίτσα που απέκτησε άδεια και αναζητά υποδομή, εξοπλισμό και στελεχιακό δυναμικό στα λειτουργούντα

κανάλια.

Ισχυρή τριανδρία Κοντομηνά- Βρυώνη-Καλογρίτσα

Ενώ, ο ΑLPHA είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του κ. Καλογρίτσα τις ημέρες του διαγωνισμού, φαίνεται ότι υπήρξε γέφυρα επικοινωνίας και συμφιλίωσης ώστε να έρθουν πιο κοντά οι δύο επιχειρηματίες και να γεφυρώσουν τις διαφορές τους. Φημολογείται μάλιστα, ότι στην κυοφορούμενη συμφωνία θα συμμετάσχει και ο ιδιοκτήτης του EPSILON T.V. Φίλιππος Βρυώνης που δεν κατόρθωσε να διασφαλίσει άδεια καθώς αποκλείστηκε από τον διαγωνισμό και αναζητά τώρα νέα τηλεοπτική στέγη.

Δίνουν τα χέρια

Αν καταφέρουν, οι τρεις επιχειρηματίες και συμφωνήσουν, τότε το νέο κανάλι με μετόχους τους Καλογρίτσα, Κοντομηνά και Βρυώνη θα είναι έτοιμο να εκπέμψει άμεσα και πολύ νωρίτερα από τις ενενήντα ημέρες που προβλέπεται από τις σχετικές διαδικασίες, διατηρώντας έναν σημαντικό αριθμό εργαζομένων από τα δύο κανάλια που έμειναν χωρίς τηλεοπτική άδεια.

Οι κινήσεις του Μαρινάκη

Από την πλευρά Μαρινάκη, υπάρχει και εκεί έντονη κινητικότητα και αναπτύσσεται από το επιτελείο του εφοπλιστή, η στελέχωση η προετοιμασία του νέου καναλιού, που φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει από τις πρώτες μέρες της λειτουργίας του.

Το κτίριο για το κανάλι Μαρινάκη βρέθηκε και δεν είναι άλλο από το παλιό κτίριο του Alpha στην περιοχή του Ρέντη, εκεί όπου κάποτε το κανάλι του Δημήτρη Κοντομηνά, ο Alpha και το Alpha radio, γνώρισε μεγάλες δόξες.

Η στελέχωση

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μελετά ήδη τις πρώτες εισηγήσεις των συνεργατών του για τον βασικό κορμό των δημοσιογράφων, τεχνικών και διοικητικών που θα αναλάβουν το «στήσιμο» του καναλιού, ενώ έχει και ο ίδιος επαφές για την οργάνωση και την υλικοτεχνική υποστήριξη του τηλεοπτικού του σταθμού.

Θεωρείται πιθανή η μετακίνηση στο Ρέντη, ορισμένων δημοσιογράφων που μέχρι σήμερα εργάζονταν στους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA και STAR, ενώ αίσθηση προκάλεσε και η χθεσινή δήλωση του Νίκου Χατζηνικολάου με την οποία επιβεβαίωσε ότι και ο ίδιος μένει χωρίς τηλεοπτική στέγη και μελετά τις επόμενες κινήσεις του. Να σημειωθεί εδώ η πολύ καλή σχέση που έχουν Μαρινακής και Χατζηνικολάου. Κρατήστε το αυτό.

Όπως και να έχει πάντως, τα επιτελεία των επιχειρηματιών έχουν πάρει «φωτιά» και οι επόμενες μέρες θα δείξουν κατά πόσο θα προχωρήσουν οι τηλεοπτικές «συμμαχίες».

Το άρθρο Έντονες ζυμώσεις και παρασκηνιακές συνεργασίες – Ποιο είναι το σχήμα έκπληξη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα