Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τα επεισόδια στην κλήρωση της Football League

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με ανακοίνωση του, ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά την κλήρωση της Football League.

Αναλυτικά, ο Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών αναφέρει:

«Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση κουκουλοφόρων στη διάρκεια

της κλήρωσης του πρωταθλήματος Football League στο Αττικό Άλσος, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ατόμων που παρεβρίσκονταν στην εκδήλωση και μάλιστα σοβαρό του συναδέλφου φωτορεπόρτερ και μέλους του Συνδέσμου μας Στέλιου Βολιτάκη, με κίνδυνο απώλειας της όρασης του, ενώ καταστράφηκε και εξοπλισμός άλλων συναδέλφων μας.

Τέτοια γεγονότα, όχι απλά είναι καταδικαστέα από το σύνολο των υγιών δυνάμεων του Ελληνικού Αθλητισμού, αλλά είναι επιβεβλημένο με πρωτοβουλίες και δράσεις των αρμόδιων φορέων της Πολιτείας να αποκαλύπτονται σε ό,τι αφορά τις επιδιώξεις των εμπνευστών τους.

Η καταδίκη και ο επιμερισμός ευθυνών συνεπώς στους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς είναι εκ των ων ουκ άνευ.

Παραμονές έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου και με δεδομένο ότι μήνες τώρα γινόμαστε μάρτυρες μιας ανελέητης μάχης οπαδικών «στρατών», αυτό που οφείλουμε να απαιτήσουμε ως Σύνδεσμος είναι, να μπει επιτέλους φραγμός σε συμπεριφορές και πράξεις που οδηγούν σε ιδιότυπους «πολέμους» και αντιπαραθέσεις συμφερόντων.

Καλούμε την Πολιτεία, την Ελληνική Δικαιοσύνη και την Ελληνική Αστυνομία, να εντείνουν τις ενέργειες τους στην κατεύθυνση εξυγίανσης τέτοιων καταδικαστέων γεγονότων.

Καμία ανοχή, καμία αβελτηρία δεν μπορεί πλέον να υπάρξει».

Το άρθρο Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ για τα επεισόδια στην κλήρωση της Football League εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα