Εντείνεται η προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων με τις κεντρικές συγκεντρώσεις τους

Εντείνεται η προεκλογική μάχη, λίγα μόλις 24ωρα, πριν από το άνοιγμα της εκλογικής διαδικασίας της 25ης Ιανουαρίου με τους δύο μονομάχους για την πρώτη θέση, ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία να δίνουν το βάρος των προσπαθειών τους στις τελευταίες κεντρικές συγκεντρώσεις.

Σήμερα, Πέμπτη, ο Αντ.Σαμαράς

θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη (19:00, Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο), όπου το παρών θα δώσει και ο Κώστας Καραμανλής, ενώ η προεκλογική περίοδος θα κλείσει την Παρασκευή με την ομιλία του στο γήπεδο Τάε Κβον Ντο στο Φάληρο.

Ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα θα μιλήσει στην Πάτρα (ώρα 19:00, κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος»), ενώ η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (ώρα 19:00) στην πλατεία Ομονοίας.

Αναλυτικά:

Νέα Δημοκρατία

Ομιλία του Αντώνη Σαμαρά την Τετάρτη, στις 6 μ.μ, στη Θεσσαλονίκη (Βελλίδειο συνεδριακό)

Την Παρασκευή στην Αθήνα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο κλειστό του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ (20:00)

ΣΥΡΙΖΑ:

Σήμερα στην Πάτρα την Τετάρτη στις 7 μ.μ στο Στάδιο «Δ. Τόφαλος».

Την Πέμπτη η προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα (πλατεία Ομονοίας) στις 6 μ.μ.

ΠΑΣΟΚ

Κεντρική προεκλογική ομιλία Ευάγγελου Βενιζέλου στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη στις 6.30 μ.μ στο γήπεδο Σπόρτινγκ

Ποτάμι

Την Παρασκευή στο ξενοδοχείο Αιολίς στη Σάμο (18:00)

ΚΚΕ

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην Αθήνα, την Πέμπτη στις 7 μ.μ στο Σύνταγμα με ομιλητή τον Γ.Γ του κόμματος, Δ. Κουτσούμπα.

Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Κεντρική προεκλογική εκδήλωση στην Πάτρα την Παρασκευή . Ο Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ Γιώργος Παπανδρέου θα μιλήσει στις 7.30 μ.μ θα μιλήσει στο γήπεδο της ΕΑΠ.

Πράσινοι – Δημοκρατική Αριστερά

Στην Αθήνα σήμερα Τετάρτη στις 7μμ. «Cine Κεραμικός» (Κεραμικού 58), θα μιλήσουν ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φ. Κουβέλης, ο επικεφαλής των Πρασίνων Ν. Χρυσόγελος και κορυφαία στελέχη του ψηφοδελτίου.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Στη Θεσσαλονίκη, κεντρική προεκλογική συγκέντρωση σήμερα Τετάρτη και ώρα 6.30μ.μ στο σινέ Αλέξανδρος (Εθν. Αμύνης 1), με παρουσίαση της πολιτικής πρότασης και του ψηφοδελτίου στις Α” και Β” περιφέρειες και του ψηφοδελτίου Επικρατείας

Keywords
Τυχαία Θέματα