Ένταση και μικροσυμπλοκές μεταξύ μεταναστών στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο

Επεισόδια και μικροσυμπλοκές είχαμε σήμερα νωρίς το πρωί στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, μεταξύ μεταναστών που έχουν μεταφερθεί εκεί από την Ειδομένη, όπου δεν είχαν λόγο παραμονής καθώς δεν μπορούσαν να περάσουν στο έδαφος των Σκοπίων. Όπως έγινε γνωστό, μετανάστες κατήγγειλαν ότι συμμορία Μαροκινών τους απελούσε με έξωση από το χώρο εάν δεν τους έδιναν χρήματα και ρούχα.

Στο σημείο άρχισαν μικροσυμπλοκές μεταξύ τους και πριν πάρει διαστάσεις η κατάσταση επενέβη η αστυνομία η οποία και

προσήγαγε τους Μαροκινούς, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί και να σταματήσει ο κύκλος της έντασης που είχε δημιουργηθεί.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης της αστυνομίας πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας Μαροκινός επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, καθώς όπως έλεγαν οι ομοεθνείς του ήταν εκτός εαυτού και δεν μπορούσαν να τον συγκρατήσουν.

Η κατάσταση πάντως παραμένει δύσκολη καθώς η ένταση δεν έχει καταλαγιάσει, καθώς οι μετανάστες κοιτάζουν τώρα πως να μπορέσουν να βολευτούν στο συγκεκριμένο χώρο και για το λόγο αυτό υπάρχουν μεταξύ τους έντονα προβλήματα, ενώ υπάρχουν και θρησκευτικές διαφορές σε πολλούς από αυτούς. Αποτέλεσμα είναι να παραμένουν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν και πάλι συμπλοκές.

Keywords
Τυχαία Θέματα