Ένοπλος σκόρπισε το θάνατο σε κλινική αμβλώσεων στο Κολοράντο των ΗΠΑ

Ένας ένοπλος εισέβαλε κρατώντας καραμπίνα σε κλινική αμβλώσεων στο Κολοράντο των ΗΠΑ και πυροβόλησε σκοτώνοντας τουλάχιστον τρεις ανθρώπους, καθώς ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί. Στο σημείο έφτασαν πάνοπλοι αστυνομικοί οι οποίοι κατάφεραν να συλλάβουν τον ένοπλο άνδρα, ενώ για τους τρεις νεκρούς που προαναφέραμε έχει γίνει γνωστό ότι πρόκειται για δύο πολίτες και έναν αστυνομικό που προσπάθησε να τον σταματήσει.

Θα πρέπει να σημειωθεί

ότι η σύλληψη του άνδρα έγινε μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών για πέντε ώρες και όταν του τελείωσαν τα πυρομαχικά ο άνδρας παραδόθηκε στους αστυνομικούς, οι οποίοι είχαν περικυκλώσει το σημείο στο οποίο βρισκόταν, χωρίς ευτυχώς να έχει κάποιον όμηρο.

Όσον αφορά τους τραυματίες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι έντεκα, όμως δεν έχει γίνει γνωστό πόσο σοβαρά είναι τραυματισμένοι με αποτέλεσμα να υπάρχει ανησυχία για αύξηση του αριθμού των νεκρών.

Η αστυνομία διερευνά τα κίνητρα του δράστη για την επίθεση αυτή, ενώ γίνεται γενικότερη έρευνα στο στενό οικογενειακό και συγγενικό του περιβάλλον, ενώ ανακρίνεται και ο ίδιος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό κάτι από τις αρχές τις πολιτείας του Κολοράντο για την αιτία αυτής της αιματηρής επίθεσης στην κλινική.

Keywords
Τυχαία Θέματα