Ενημέρωση για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές των δήμων στη ΔΕΗ

Έγγραφό προς τις αποκεντρωμένες διοικήσεις της χώρας, στάλθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών, που ζητά να υπάρξει άμεσα ενημέρωση από τους δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα για τυχόν ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ.

To σύνολο των ΟΤΑ θα πρέπει να αποστείλουν συμπληρωμένο στο υπουργείο ειδικό πίνακα που θα αναγράφει αν έχουν ή όχι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ.

«Παρακαλούμε,

αφού διαβιβάσετε το συνημμένο πίνακα στους ΟΤΑ της χωρικής σας αρμοδιότητας (ει δυνατόν και με e-mail στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις τους) και συγκεντρώσετε τα εν λόγω στοιχεία από το σύνολο αυτών (οι ΟΤΑ αντίστοιχα πρέπει να συγκεντρώσουν τα στοιχεία των νομικών τους προσώπων), μας τα αποστείλετε αποτυπωμένα σε έναν ενιαίο πίνακα, μορφής ίδιας με το συνημμένο πίνακα excel “ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΕΗ Α.Ε. (έως 30-4-2013)”, με κεφαλαία γράμματα και σε ηλεκτρονική μορφή, το αργότερο έως 28/6/2013. Οι ΟΤΑ που δεν έχουν ληξιπρόθεσμές οφειλές προς τη ΔΕΗ θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν με σχετικό έγγραφό τους. Επίσης σε περίπτωση ύπαρξης παρατηρήσεων επί των οφειλών (π.χ. διακανονισμών οφειλής) παρακαλούμε αυτές να αναγράφονται στο τέλος του πίνακα», επισημαίνει η σχετική ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα