Ενέδρα απαγωγής του γιού του εφοπλιστή Μαρτίνου

Παραλίγο να πέσει θύμα απαγωγής σήμερα το μεσημέρι ο γιος της εφοπλιστικής οικογένειας Μαρτίνου, σε ενεδρα που του είχαν στήσει άγνωστοι δράστες, την οποία κατάφερε τελικά και απέφυγε.

Σύμφωνα με το skai.gr, η απόπειρα απαγωγής του γιου του μεγαλοεφοπλιστή σημειώθηκε στην οδό Ηρακλειδών στη Βούλα, κοντά στα Πηγαδάκια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 4 αυτοκίνητα προσπάθησαν να του κλείσουν το δρόμο, αλλά εμβόλισε τα δύο με το μεγάλο κυβισμού τζιπ

του και κατάφερε να διαφύγει.

Το ένα από τα αυτοκίνητα των δραστών τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, ενώ η αστυνομία βρήκε άλλα δύο καμένα αυτοκίνητα σε κοντινό σημείο. Το πρώτο βρέθηκε στη συμβολή των οδών Αιόλου και Ηρακλειδών, και το τρίτο στη Βάρη, στην οδό Καλύμνου και Αθηναΐδος. Εκτιμάται ότι οι δράστες έκαψαν τα αυτοκίνητα για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλο ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ έχει επιστρατευτεί και ελικόπτερο. Η αρχική εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για απόπειρα απαγωγής, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να πρόκειται και για απόπειρα ληστείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα