Ένας-ένας οι διαγραμμένοι βουλευτές της ΝΔ προσχωρούν στον Καμμένο

Αυξάνονται οι ανεξάρτητοι βουλευτές, που διεγράφησαν πρόσφατα από το κόμμα της ΝΔ και προσχωρούν στους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του Πάνου Καμμένου.

Έτσι, μετά την Έλενα Κουντουρά και τον Παναγιώτη Μελά που ήδη ανακοίνωσαν επίσημα ότι θα συμπορευθούν με τον κ. Καμμένο, οι πληροφορίες αναφέρουν πώς θα τον ακολουθήσουν

οι: Χρήστος Ζώης (Λάρισας), Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας), Δημήτρης Σταμάτης (Αιτωλοακαρνανίας), Σπύρος Γαληνός (Λέσβου), Μαρία Κόλλια - Τσαρούχα (Σερρών), Γιώργος Βαγιωνάς (Χαλκιδικής), Μιχάλης Γιαννάκης (Βοιωτίας) και Κώστας Παπασιώζος (Αρτας).

Σήμερα η το πολύ αύριο αναμένεται να υπάρξει νέα συνάντηση των διαγραμμένων βουλευτών που έχουν αποφασίσει την συνεργασία με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» και θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προθέσεων τους.

Πάντως εφόσον οι βουλευτές, που προσχωρήσουν στο κόμμα του κ. Καμμένου φτάσουν τους 10 τότε, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, αναγνωρίζεται ως κόμμα και θα έχουν κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και δικά τους γραφεία εντός του Κοινοβουλίου.

Εν τω μεταξύ, στο κόμμα της ΝΔ αναμένεται να επιστρέψουν όσοι βουλευτές διαγράφηκαν, αλλά ψήφισαν τους εφαρμοστικούς νόμους της νέας δανειακής σύμβασης, όπως ο Μανώλης Κεφαλογιάννης (Ηρακλείου), ο Αναστάσιος Καρυπίδης (Σερρών), ο Θεόφιλος Λεονταρίδης (Σερρών), ο Ζήσης Τζηκαλάγιας (Καστοριάς), ο Αλέξανδρος Δερμενζτόπουλος (Έβρου).

Πηγή: iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα