Χάκαραν πορνογραφικά sites-Όλα τα στοιχεία όσων βλέπουν πορνό στη δημοσιότητα!

Τα προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 72.000 χρηστών-επισκεπτών ιστοσελίδας με πορνογραφικό περιεχόμενο υπέκλεψαν χάκερς, ενώ δεν άφησαν να πάνε χαμένοι και οι κωδικοί 42.000 πιστωτικών καρτών, στους οποίους απέκτησαν πρόσβαση.

Αυτό συνέβη μετά από ψηφιακή επίθεση στην ιστοσελίδα ερωτικού περιεχομένου Digital Playground, η οποία έρχεται να προστεθεί στην προ ολίγων ημερών επίθεση στην πορνογραφική ιστοσελίδα YouPorn.

Η ομάδα χάκερ, που βρίσκεται πίσω από τα χτυπήματα είναι η «The Consortium» και έχει κοινά χαρακτηριστικά με τους LulzSec,

μέλος της οποίας συνελήφθη πριν λίγες ημέρες ως πράκτορας του FBI.

Σε μήνυμά τους στην κεντρική σελίδα του site οι χάκερς ανέφεραν, πως «αυτή η εταιρεία (digital playground) έχει σύστημα ασφαλείας, που αν δεν γνωρίζαμε ότι πρόκειται για πραγματική επιχείρηση, θα πιστεύαμε ότι πρόκειται για αστείο. Ένα αστείο που θα μας διασκεδάσει πολύ περισσότερο, από ό, τι εσάς».

«Δεν θα καταστρέψουμε το υλικό, αν και το κάνετε τόσο δύσκολο να αντισταθούμε. Όχι μόνο έχουμε στη διάθεσή μας προσωπικά δεδομένα 72.000 χρηστών, αλλά και τους κωδικούς και ονόματα από 42.000 πιστωτικές κάρτες», πρόσθεσαν, αν και ανέφεραν πως στόχος τους δεν ήταν να καταστρέψουν κανέναν, απλά ήταν πολύ δελεαστικό για να αντισταθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα