Ένα yacht για… πολύ χοντρά πορτοφόλια

Είναι ένα πρόβλημα που η πλειοψηφία των «κοινών θνητών» δε θα αντιμετωπίσει ποτέ… παρά μόνο στα όνειρά της!

Πώς μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι με το γιοτ σου στην ανοιχτή θάλασσα, χωρίς να χάσεις σταγόνα σαμπάνιας εξαιτίας των κυμάτων.

Είναι ένα πρόβλημα κι αυτό…

Για το λόγο αυτό, μια ομάδα βρετανών σχεδιαστών αποφάσισε να βρει μια λύση, που αναμένεται να σκορπίσει πολλά χαμόγελα στον κόσμο εκείνων που δε χρειάζεται να ανησυχήσουν ποτέ για το πώς θα καταφέρουν

να πληρώσουν το ενοίκιο τον επόμενο μήνα.

Η εταιρεία, Glider Yachts, σχεδίασε μια λύση που θα στοιχίσει μόλις… 811.000 ευρώ (μίνιμουμ) στους ενδιαφερόμενους και δεν είναι άλλη από ένα superyacht επάνω σε… πέδιλα του σκι.

Φυσικά, πρόκειται για μια πολύ απλοποιημένη περιγραφή του εγχειρήματος!

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, οι σχεδιαστές ισχυρίζονται ότι το… πλεούμενό τους μπορεί να ταξιδεύει με ταχύτητα 70 μιλίων την ώρα, διατηρώντας το επίπεδο της άνεσης πολύ υψηλό.

«Η Glider Yachts φέρνει μια νέα διάσταση στην πολυτέλεια υψηλών ταχυτήτων στον κόσμο των superyachts. Ένα ταξίδι από το Ντουμπάι στο Άμπου Ντάμπι θα μπορούσε να γίνει σε μόλις 40 λεπτά, ενώ η απόσταση Μονακό-Σεν Τροπέ σε λιγότερο από 50 λεπτά» ανέφερε ο διευθύνοντας σύμβουλος της εταιρείας, Robert McCall.

Το SS18 θα παρουσιαστεί στο Μονακό τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα