Βρήκαν το διάδοχο του Ιβάνοβιτς στον ΠΑΟ

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αντικατάσταση προπονητή, προκειμένου να προκαλέσουν ένα «σοκ» στην ομάδα και να αλλάξει η ψυχολογία εν όψει των τελικών με τους «ερυθρόλευκους».

Όλο αυτό το διάστημα κυκλοφόρησαν πολλά σενάρια για τον αντικαταστάτη του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με επικρατέστερο όλων αυτό που έλεγε ότι στον πάγκο θα επιστρέψει,

όπως συνέβη και πέρυσι, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης έχοντας στο πλάι του είναι πιο έμπειρο τεχνικό.

Όντως αυτή η ιδέα πέρασε από το μυαλό της διοίκησης και εξετάστηκε πολύ σοβαρά, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κατέληξε σε άλλη λύση για τον «πράσινο» πάγκο.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, τον Παναθηναϊκό θα κοουτσάρει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ένας άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι την ομάδα.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ έχρισαν τον Έλληνα κόουτς ως προσωρινό διάδοχο του Ιβάνοβιτς, αλλά πλέον φαίνεται ότι έχουν αποφασίσει να του αναθέσουν τη δύσκολη αποστολή της κατάκτησης του φετινού πρωταθλήματος, μιας και θεωρούν ότι μπορεί να τα καταφέρει επειδή ξέρει άριστα το υλικό και τους παίκτες.

Αυτό που δείχνει να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι αν θα είναι μόνος του στον πάγκο ή θα έχει κάποιο βοηθό, όπως έγινε και πέρυσι με τον Δημήτρη Πρίφτη. Αν αποφασισθεί κάτι τέτοιο, μετά το τέλος της κανονικής περιόδου, τα ονόματα των Νίκου Βετούλα και Άρη Λυκογιάννη, θα παίξουν πολύ δυνατά.

Keywords
Τυχαία Θέματα