‘Ενα δώρο ζωής για τον μικρό Landon- Τα δάκρυα του θα σας «λυγίσουν» (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Δεν θα ξεχάσει ποτέ το φετινό δώρο που πήρε ο μικρός Landon για τα Χριστούγεννα. Αυτό που ονειρευόταν, έγινε πραγματικότητα λίγο πριν φύγει το 2016 και τα δάκρυα χαράς του μικρού αγοριού έπεφταν βροχή!

Ο Landon είναι βιολογικός γιος της Janelle η οποία είναι παντρεμένη δέκα χρόνια με τον Daniel Rice που όμως δεν είναι βιολογικός πατέρας του παιδιού. Η αγάπη όμως που έδειχνε στον Landon, έκανε το αγόρι να ζητά διακαώς να υιοθετηθεί από τον θετό

του πατέρα και να πάρει το επίθετο του.

«Ο Landon πραγματικά ήθελε να υιοθετηθεί από τον σύζυγό μου Daniel και να αλλάξει το επίθετό του. Νιώσαμε πως πράγματι ήταν επιτέλους η ώρα«, λέει η μητέρα του που μοιράστηκε τη στιγμή με τον κόσμο μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

«Μας το είπε πρώτη φορά όταν ήταν γύρω στα 5. Επειδή ήθελε όπως μας εξήγησε να «παντρευτεί τον μπαμπά» με τον ίδιο τρόπο που τον παντρεύτηκα κι εγώ για να αλλάξει το επίθετό του, συνέχισε η Janelle.

Και συμπλήρωσε: «Όταν αποφοίτησε τον Μάιο και ανέβηκε να πάρει το δίπλωμά του έλεγε στους δασκάλους του πως ήθελε να τον φωνάζουν με το όνομα Landon Rice και όχι με το επίθετο του βιολογικού πατέρα του. Τότε καταλάβαμε ότι έπρεπε να ξεκινήσουμε τη διαδικασία».

Ο Daniel έκανε κρυφά τη διαδικασία της υιοθεσίας εδώ και μήνες ώστε να μην καταλάβει τίποτα ο Landon και του έδωσαν τα Χριστούγεννα το πιστοποιητικό της υιοθεσίας του, το πιο συγκινητικό και όμορφο δώρο που είχε ως τώρα.

Δείτε το video:

Το άρθρο ‘Ενα δώρο ζωής για τον μικρό Landon- Τα δάκρυα του θα σας «λυγίσουν» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα