Τι να κάνετε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σήμερα παραμονή Πρωτοχρονιάς, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης καλωσορίζει το 2017 στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή με την Ηρακλειδών στο Θησείο. Μαζί του θα είναι η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Κωστής Μαραβέγιας

και πολλοί ακόμη αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, με φόντο την Ακρόπολη, ο δήμαρχος Αθηναίων αποχαιρετά μαζί μας το 2016 με μια γιορτή γεμάτη νότες που θα ξεκινήσει στις 22.00 και θα κορυφωθεί στη 01.00 του νέου έτους. Η μουσική βραδιά ξεκινά με τη Μαριέττα Φαφούτη, ενώ στις 22:50 τη σκυτάλη θα πάρει η Μαρίζα Ρίζου.

Στις 23:45 οι Dreamy Whispers θα «γεμίσουν» το κέντρο της πόλης με χριστουγεννιάτικα ακούσματα, ενώ στις 23:50 η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης θα ανέβουν στη σκηνή να πουν το αντίο στο έτος που φεύγει.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Καμίνης θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά, ενώ τα πυροτεχνήματα θα γεμίσουν τον ουρανό της πρωτεύουσας.

Το 2017 πλέον, ο Κωστής Μαραβέγιας με τη Big Band του Δήμου Αθηναίων θα συναντηθούν στη σκηνή, ενώ η Big Band θα παραμείνει με τους Βικτωρία Ταγκούλη, Άννα Φιλιππάκη, Νίκο Ζαδέ και Ιάσωνα Μανδηλά.

Στις 00:40 ο Τάκης Ζαχαράτος ανεβαίνει στη μικρή σκηνή σε μία εμφάνιση έκπληξη, ενώ αμέσως μετά στη μεγάλη σκηνή θα δημιουργηθεί λαϊκό πάλκο με την Orchestra Laou Laou.

Παραμονή πρωτοχρονιάς στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Αναμετάδοση της συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου (Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, 18.15 | ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ΕΛΣ/ΑΓΟΡΑ).

Ο Daniil Trifonov, «ο εκπληκτικότερος νέος πιανίστας της εποχής μας», σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, ερμηνεύει το Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 3 του Rachmaninoff, που θεωρείται από πολλούς ως η δυσκολότερη σύνθεση για πιάνο. Ο μαέστρος Simon Rattle παρουσιάζει τους δεξιοτεχνικούς Σλαβονικούς Χορούς του Antonín Dvořák, ενώ μας μυεί στο βρετανικό χιούμορ με ορχηστρικά μέρη από το έργο Façadeτου William Walton. Η ετήσια συναυλία της Φιλαρμονικής του Βερολίνου, που πραγματοποιείται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, φιλοξενείται σε ζωντανή μετάδοση στην Κεντρική Σκηνή της ΕΛΣ και στο Ξέφωτο.

SNF RUN: Τρέχοντας προς την Νέα Χρονιά (Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, 23.40 | ΕΣΠΛΑΝΑΔΑ).

Ένας ξεχωριστός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων που θα ξεκινήσει και θα καταλήξει στο σημείο συνάντησης του ΚΠΙΣΝ, όπου θα περιμένουν τους συμμετέχοντες μουσική, κεράσματα και πολλές εορταστικές εκπλήξεις στο πάρτι του ΚΠΙΣΝ για την αλλαγή του χρόνου! Απαιτείται προεγγραφή στο www.snfcc.org/events. Θα γίνουν δεκτές έως 1.500 συμμετοχές.

The 7 Fingers (Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, 23.40 και Κυριακή 1 Ιανουαρίου, 18.00 | ΑΓΟΡΑ)

Ένας συνδυασμός θεάτρου, τσίρκου, μουσικής, ακροβατικών και χορού. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια οι The 7 Fingers δημιουργούν μοναδικές παραγωγές και διεθνείς συνεργασίες με κορυφαία σχήματα του χώρου, πάντα με το απαράμιλλο στίγμα τους. Η εκδήλωση αποτελεί μέρος της παράστασης TRACES που έχει παρουσιαστεί 1.800 φορές, σε 1 εκατομμύριο θεατές, σε 200 πόλεις και 25 χώρες.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο «Christmas Factory».

Ανανεωμένο, με πιο γιορτινή διακόσμηση, και με περισσότερα δωρεάν παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο εισιτήριο εισόδου! Το «The Christmas Factory» είναι εδώ ξανά για ατελείωτες ώρες διασκέδασης και χαράς και σας περιμένει στην Τεχνόπολη στο Γκάζι!
«The Christmas Factory», καταφέρνει να ενώνει το κομμάτι της ποιοτικής ψυχαγωγίας με την αληθινή διασκέδαση με στόχο να είναι προσιτό σε όλους. Κάθε χρόνο υποδέχεται μικρούς και μεγάλους επισκέπτες που καταφθάνουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας! Έως και τις 2 Ιανουαρίου 2017. Ώρες λειτουργίας: 10.00 πμ – 10.00μμ.

Καλά να περάσετε ό,τι κι αν κάνετε!

Το άρθρο Τι να κάνετε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα