«Έμφύλιος» ναυτεργατών και αγροτών στο λιμάνι του Ηρακλείου(video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ αγροτών και απεργών ναυτικών σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης. Κι αυτό γιατί οι αγρότες προσπάθησαν να λύσουν τους κάβους του πλοίου Blue Horizon, το οποίο παραμένει δεμένο εξαιτίας της απεργίας της ΠΝΟ.

Ο λιμενάρχης Ηρακλείου Δημήτρης

Σαϊτάκης, ο οποίος βρέθηκε στη μέση των επεισοδίων αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Αμέσως έσπευσε στο σημείο ασθενοφόρο με το οποίο τον διακόμισε στο νοσοκομείο.

Οι απεργοί της ΠΝΟ πάντως δεν έμειναν αμέτοχοι και αντέδρασαν ρίχνοντας νερό με μάνικες στους αγρότες. Οι τελευταίοι έχουν αγακτήσει, καθώς λόγω της απεργίας κινδυνεύουν να δουν τα προϊοντα τους να καταστρέφονται. Μερικοί αγρότες πέταξαν φωτοβολίδες στο σημείο που ήταν συγκεντρωμένοι οι ναυτικοί με σκοπό την περιφρούρηση της απεργία τους.

Λίγη ώρα αργότερα, κι ενώ η κατάσταση «μύριζε» μπαρούτι, το πλοίο αναχώρησε με προορισμό τη Ρόδο. Το γεγονός αυτό εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τους αγρότες, οι οποίοι έβαλαν φωτιά στα γραφεία-εκδοτήρια της ΑΝΕΚ. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της πυροσβεστικής έτσι ώστε να σβήσουν τις εστίες.

Το άρθρο «Έμφύλιος» ναυτεργατών και αγροτών στο λιμάνι του Ηρακλείου(video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα