Ελλάδα της κρίσης: iphone και ξερό ψωμί…

Πως είπατε; Οικονομική κρίση; Όχι μπροστά στην αγορά του «απαραίτητου» iPhone για τους Έλληνες, οι οποίοι τόσο με το προηγούμενο μοντέλο του έξυπνου κινητού της Apple, όσο και με τα νέα μοντέλα iphone 6s και iphone 6s Plus δείχνουν να μην τους επηρεάζει

η οικονομική κατάσταση της χώρας και πολύ περισσότερο η δική τους…

Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από τις μέχρι τώρα προπαραγγελίες για τα συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, καθώς παρά το υψηλό κόστος τους, που σε κάποιες περιπτώσεις ξεπερνά και τα 1.000 ευρώ, είναι αρκετές χιλιάδες, που πλησιάζουν την πρώτη δεκάδα σε τεμάχια.

Τώρα, πόσα πρέπει να δώσετε για ένα τέτοιο κινητό, είτε το πληρώσετε σε δόσεις, είτε με μετρητά, οι τιμές ξεφεύγουν γενικώς με βάση τη σημερινή οικονομική κατάσταση. Συγκεκριμένα ξεκινούν από τα 789 ευρώ για το iPhone 6s, με την οθόνη των 4,7 ιντσών και αποθηκευτικό χώρο 16 Gb, ενώ ανεβαίνουν στα 899 ευρώ για την έκδοση iPhone 6s με 64 GB και πολύ περισσότερο στην έκδοση με 128 GB που φτάνει τα 999 ευρώ. Σε περίπτωση που προτιμήσετε να επιλέξετε το iPhone 6s Plus με την οθόνη των 5,5 ιντσών, τότε ανάλογες είναι οι «ίντσες» που πρέπει να φτάσει το χέρι στην τσέπη σας γιατί θα πρέπει να βγάλεται από αυτήν, για την έκδοση με τα 128 GB, 1.099 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα