Ελέγχουν τα δικαιολογητικά των δημοτικών αστυνομικών

Από πλήρη έλεγχο θα περάσουν τα δικαιολογητικά, που υπέβαλαν οι επιτυχόντες στο διαγωνισμό για την πλήρωση θέσεων στη δημοτική αστυνομία, όπως αποφάσισαν οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Εσωτερικών Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιάννης Μιχελάκης, από το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.

Σε κοινή επιστολή τους οι κ. κ. Μητσοτάκης και Μιχελάκης ζητούν τη διενέργεια επιθεώρησης - ελέγχου, με αντικείμενο την εξέταση της εγκυρότητας των δικαιολογητικών που υπέβαλαν οι επιτυχόντες σε διαγωνισμούς για

την πλήρωση θέσεων ειδικού ένστολου προσωπικού Δημοτικής Αστυνομίας των Δήμων της Επικράτειας, από τον Ειδικό Γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών - Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ) Παρασκευά Νομικό.

Εξάλλου, νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ Γιώργο Βέη και υπερτόνισε τη σημαντική συμβολή της Ανεξάρτητης Αρχής στη διαδικασία της κινητικότητας, προκειμένου να ολοκληρωθεί γρήγορα, με αποτελεσματικότητα και διαφάνεια.

«Το ΑΣΕΠ, εδώ και 20 χρόνια έχει επιτελέσει το ρόλο του θεματοφύλακα της διαφάνειας και της αξιοκρατίας στις προσλήψεις στο Δημόσιο», σημείωσε σχετικά ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Keywords
Τυχαία Θέματα