Συγγενείς Μ. Κόλα: Δεν ήταν δολοφόνος, του φορτώνουν πράγματα

Στο χωριό Βιγκ, στην Αλβανία, πραγματοποιήθηκε σήμερα η κηδεία του αδίστακτου εγκληματία Μαριάν Κόλα, που έπεσε νεκρός από πυρά της Αστυνομίας στο «άγριο πιστολίδι» στη Βροσίνα Ιωαννίνων.

Σε δηλώσεις τους στο Top Channel οι συγγενείς του νεκρού Κόλα αναφέρουν πως «δεν ήταν εγκληματίας και του φορτώνουν πράγματα που δεν έκανε». Μάλιστα, ο πατέρας του νεκρού εγκληματία λέει πως

έμαθε για τον θάνατο του γιου του την ώρα που άνδρες της Αλβανικής Αστυνομίας είχαν περικυκλώσει το σπίτι του και προχωρούσαν σε προσαγωγές όλων των συγγενών του Αλβανού δραπέτη.

«Δε μου είπαν τα κακά νέα αμέσως. Πρώτα κατέστρεψαν το σπίτι μου και μετά με έστειλαν στο αστυνομικό τμήμα του Σκόντερ. Πίστευαν πως ο Μαριάν είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι του. Λίγο αργότερα, η γυναίκα μου μού τηλεφώνησε και μου είπε τι είχε συμβεί στον γιο μας. Η Ελληνική Αστυνομία έκανε ό, τι ήθελε», είπε ο Πασκ Κόλα.

Παράλληλα, ο θείος του αλβανού κακοποιού είπε πως ο Μάριον Κόλα το βράδυ της δολοφονίας της 25χρονης Κατερίνας στα Ίσθμια ήταν στο χωριό του στην Αλβανία. «Ήρθαν στο σπίτι μου, πιστεύοντας πως είχα προσφέρει καταφύγιο στον Μαριάν και μου είπαν πως έψαχναν για έναν εγκληματία. Ο Μαριάν δεν ήταν εγκληματίας, γιατί ήταν στην Αλβανία, όταν σκοτώθηκε αυτή η Ελληνίδα».

Εν τω μεταξύ, οι συγγενείς του Κόλα, σύμφωνα με το Top Channel, περιμένουν να ολοκληρωθούν οι έρευνες από τις ελληνικές Αρχές, ωστόσο εκφράζουν σοβαρές αμφιβολίες ως προς τον τρόπο που έπεσε νεκρός, αφήνοντας υπόνοιες για δολοφονία του Κόλα. Ισχυρίζονται μάλιστα, πως δεν τους επετράπη να δουν ούτε το πόρισμα της αυτοψίας

Keywords
Τυχαία Θέματα