ΕΛ.ΑΣ.: Επιχείρηση αστυνόμευσης των Ιονίων Νήσων με πολλούς ελέγχους και 9 συλλήψεις

Δελτίο Τύπου για την επιχείρηση αστυνόμευσης των νησιών του Ιονίου εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία κατά τους ελέγχους που έγιναν συνέλαβε 9 άτομα. Αναλυτικά στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός αστυνόμευσης των Ιονίων Νησιών στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιούνται τακτικοί αστυνομικοί έλεγχοι από τις αρμόδιες, κατά περίπτωση, αστυνομικές Υπηρεσίες.

Αναλυτικότερα από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων και των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ζακύνθου, Κερκύρας, Κεφαλονιάς

και Λευκάδας κατά τους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από 28 έως 30.01.2015,προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

Ελέχθησαν : συνολικά 135 οχήματα και 218 ημεδαποί και αλλοδαποί

Συνελήφθησαν : συνολικά 9 ημεδαποί και αλλοδαποί για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος, διωκτικά, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών καθώς και άλλες παραβάσεις.

Από τις περιπτώσεις αυτές ξεχωρίζουν οι συλλήψεις δύο ημεδαπών ρομ ηλικίας 37 και 39 ετών καθώς και ενός 33χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς όπως διαπιστώθηκε είχαν προβεί σε αυτοσχέδια σύνδεση των οικιών τους με στύλους ηλεκτροδότησης, υποκλέπτοντας παράνομα ηλεκτρική ενέργεια, ενώ σε συνεργασία με ειδικό συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ έγινε διακοπή της παράνομης ηλεκτροδότησης.

Βεβαιώθηκαν : 56 επικίνδυνες παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, για όριο ταχύτητας , μη χρήση ζώνης ασφαλείας και προστατευτικού κράνους καθώς και άλλες παραβάσεις.»

Keywords
Τυχαία Θέματα