Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού ο Μάριν

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Ο Μάρκο Μάριν δεν είναι μεταξύ των επιλογών του Πάουλο Μπέντο για το ματς του Europa Leagueμε την Αστάνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (20/10, 22:05). Ο προπονητής των των «ερυθρόλευκων» προκάλεσε έκπληξη με την επιλογή του αυτή. Εκτός θα παραμείνει και ο Ντε λα Μπέγια για να προφυλαχθεί για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο. Δεν αποκλείεται το κενό του να καλύψει

ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Στο μεταξύ, στη συνέντευξη που παραχώρησε για τον αγώνα αυτό ο Πάουλο Μπέντο είπε πως θα υπάρξουν μερικές αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, επιβεβαίωσε πως ο Ντε Λα Μπέγια θα απουσιάσει, ενώ έκανε ειδική μνεία στον Όσκαρ Καρντόσο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού και στην αντίδραση μετά τις ήττες από ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ. Τι είπε με τη σειρά του ο Σεμπά, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.
«Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο μας με την Αστάνα, δεν σκεφτόμαστε τον ΠΑΟΚ», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Είναι αλήθεια ότι στα παιχνίδια που έχουμε δώσει για το Europa στην έδρα μας δεν έχουμε σκοράρει στα 90 λεπτά. Όπως είναι αλήθεια ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους. Το γεγονός ότι δεν έχουμε σκοράρει στα 90 λεπτά και το καταφέραμε με την Αρούκα στην παράταση ή μείναμε στο μηδέν με τον ΑΠΟΕΛ, δεν θέλουμε να σταθούμε. Στεκόμαστε στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, πράγμα που δείχνει ότι επιθετικά κάναμε πολλά σωστά πράγματα. Όπως επίσης και το ότι αποφύγαμε κάποια πράγματα για να μην σκοράρει περισσότερες φορές ο αντίπαλος. Αμυντικά η λειτουργία μας είχε καλά στοιχεία. Μένουμε στο αποτέλεσμα, αναλύσαμε γιατί συνέβησαν αυτά. Μένουμε όμως σε άλλα πράγματα όπως ο μεγάλος αριθμός γκολ κατά τη διάρκεια των πέντε αγωνιστικών του πρωταθλήματος που δείχνει ότι επιθετικά δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες. Όσο περνάει ο καιρός γνωρίζεται η ομάδα καλύτερα. Θέλουμε να κάνουμε πράξη αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Εμείς προσπαθούμε να σκοράρουμε όλο και περισσότερο. Μένουμε στο πώς θα το διορθώσουμε. Αύριο είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι, γιατί όσο περνάει ο καιρός γνωριζόμαστε περισσότερο».
Από την πλευρά του ο Σεμπά ανέφερε: «Στα προηγούμενα παιχνίδια παρόλο που δεν σκοράραμε, είχαμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Είμαι σίγουρος ότι ανυπομονούμε για το ματς, θα κάνουμε το ίδιο και θα δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και ελπίζω τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά».

Το άρθρο Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού ο Μάριν εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα