Εκρηκτικός μηχανισμός σε σακίδιο στο υπουργείο Εργασίας-«Συναγερμός» στην ΕΛΑΣ (pics&video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν εκρηκτικός μηχανισμός βρέθηκε σε σακίδιο που είχε κρεμαστεί στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζεται το υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.

Η υπόθεση έχει ως εξής : Περίπου στη 1:20 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, έγινε τηλεφώνημα στην Εφημερίδα των Συντακτών από άγνωστο πρόσωπο, όπου και γνωστοποιήθηκε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Εργασίας. Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν άμεσα, ενώ κατόπιν διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό

Σταδίου.

Στο σημείο μετέβησαν ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας που εισήλθαν στο εσωτερικό του κτιρίου του υπουργείου Εργασίας πραγματοποιώντας έρευνες σε όλους τους χώρους. Κατόπιν ύστερα από ελεγχόμενη έκρηξη του σακιδίου που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του υπουργείου διαπιστώθηκε από τους άνδρες της ΤΕΕΜ πως επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους δεν ενεργοποιήθηκε.

Δεδομένου, ότι ο άγνωστος άνδρας που πραγματοποίησε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα στη 1:20 είχε δώσει περιθώριο σαράντα λεπτών έως την πυροδότηση του εκρηκτικού μηχανισμού. Σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικές αρχές που ασχολούνται με την υπόθεση δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο εν λόγω περιστατικό με τους δρόμους γύρω από το υπουργείο Εργασίας να παραμένουν ακόμη κλειστοί.

Εξάλλου έχει ήδη ξεκινήσει η μελέτη του υλικού από τις κάμερες που υπάρχουν στην περιοχή με στόχο να εντοπιστεί ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες που τοποθέτησαν το σακίδιο με τον εκρηκτικό μηχανισμό στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας. Την ίδια στιγμή στα εγκληματολογικά εργαστήρια έχουν μεταφερθεί για εξέταση τα υπολείμματα από τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί εντός του σακιδίου.

Το άρθρο Εκρηκτικός μηχανισμός σε σακίδιο στο υπουργείο Εργασίας-«Συναγερμός» στην ΕΛΑΣ (pics&video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα