Έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα έχοντας πλαστές αιτήσεις ελληνικής ιθαγένειας!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εννέα εισβολές σε σπίτια, σε επτά μόλις ημέρες, είχαν πραγματοποιήσει στην πόλη του Βόλου τέσσερις αλλοδαποί, εφοδιασμένοι με πλαστά έγγραφα, τα οποία τους έφεραν ως αιτούντες την ελληνική ιθαγένεια.
Από την Ασφάλεια Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των τεσσάρων αλλοδαπών, υπηκόων Γεωργίας, για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, που περιελάμβαναν ως λεία και χρυσές λίρες!

Εξακριβώθηκε ότι κατά το χρονικό διάστημα από 2 έως 9 Οκτωβρίου, οι τέσσερις δράστες διέπραξαν στο Βόλο εννέα περιπτώσεις

κλοπών – διαρρήξεων οικιών, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρυσαφικά μεγάλης αξίας, χρυσές λίρες και χρηματικά ποσά.
Δύο από τους δράστες, ηλικίας 26 και 28 ετών, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της πλαστογραφίας και της απείθειας, ενώ οι άλλοι δύο αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο έλεγχο, τράπηκαν σε φυγή.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου, οι δύο συλληφθέντες επέδειξαν πλαστές βεβαιώσεις κατάθεσης αίτησης για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας, οι οποίες κατασχέθηκαν, ενώ επιπλέον ο 26χρονος αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών.
Επιπλέον, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, το χρηματικό ποσό των 580 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι έρευνες συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για τον εντοπισμό των συνεργών τους.

Το άρθρο Έκλεβαν χρήματα και κοσμήματα έχοντας πλαστές αιτήσεις ελληνικής ιθαγένειας! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα