Ερίκ Ραμπεσαντρατανά: «Είχε μαφιόζο πρόεδρο η ΑΕΚ»

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Λίγοι θα θυμούνται τον Ερίκ Ραμπεσαντρατανά και το πέρασμα του από την Ελλάδα και την ΑΕΚ το 2001 παρά το δυνατό βιογραφικό που είχε καθώς προηγουμένως αγωνιζόταν στην Παρί Σεν-Ζερμέν. Ωστόσο φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ ελάχιστα ματς κι όλοι τον θυμούνται περισσότερο

γιατί δεν έπαιξε και για τα περιττά κιλά του.

Ο Γάλλος πρώην αμυντικός μιλώντας στη γαλλική ιστοσελίδα, «Εstrepublicain.fr», θυμήθηκε το πέρασμά τους από τους κιτρινόμαυρους και αφηγήθηκε τα καψώνια που δέχθηκε, ώστε αυτός να αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ομάδα, μιλώντας για «μαφιόζο πρόεδρο που είχε η ΑΕΚ τότε», της οποίας διοικητικός ηγέτης ήταν ο αείμνηστος Μάκης Ψωμιάδης.

«Έχω καλές αναμνήσεις από τον προπονητή μου, Φερνάντο Σάντος, ο οποίος τώρα είναι ομοσπονδιακός τεχνικός της πρωταθλήτριας Ευρώπης, αλά, είχα την ατυχία να τραυματιστώ γρήγορα», είπε ο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά και πρόσθεσε: « Η ΑΕΚ ήταν στα χέρα ενός μαφιόζου πρόεδρου, ο οποίος μου χρωστούσε τους μισθούς έξι μηνών. Ήταν, επίσης, και στο μπάσκετ. Μια μέρα μετά το σχολείο, πήρε το παιδί ενός παίκτη του μπάσκετ για να του ασκήσει πίεση να φύγει. Με εμένα, δεν πήγε μέχρι εκεί. Αλλά, άλλαξε δύο φορές την κλειδαριά του σπιτιού μου για να μου δώσει να καταλάβω ότι πρέπει να εγκαταλείψω την ομάδα».

Το άρθρο Ερίκ Ραμπεσαντρατανά: «Είχε μαφιόζο πρόεδρο η ΑΕΚ» εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα