Έκλεισε Μαυροκεφαλίδη και Πέτγουεϊ ο Ολυμπιακός

Τη θετική απάντηση του διεθνούς πάουερ φόργουορντ Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα τους τελευταίους δυο μήνες, περιμένουν στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής του ΟΣΦΠ Γιώργος Μπαρτζώκας εισηγήθηκε την απόκτηση του 29χρονου πάουερ φόργουορντ/σέντερ και όλα δείχνουν πως ο τελευταίος μετά από δύο χρόνια απουσίας θα παίζει ξανά στο ΣΕΦ.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης προσφέρουν

διετές συμβόλαιο με 500.000 ευρώ ετησίως στον Μαυροκεφαλίδη, κάτι το οποίο τον βρίσκει αρχικά σύμφωνο και μένει μόνο το τελικό «ναι». Εξάλλου, ο Μαυροκεφαλίδης είχε ειδοποιηθεί από την Μπαρτσελόνα, όπου ολοκλήρωσε τη σεζόν, να περιμένει να διευθετηθούν κάποιες άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, καθώς δεν αποτελούσε προτεραιότητα.

Την περασμένη περίοδο ο Μαυροκεφαλίδης είχε 14,5 πόντους, 5,3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο στο Eurocup με τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στη VTB League είχε 15,5 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ ανά αγώνα. Με την Μπαρτσελόνα σε 12 ματς είχε 6,5 πόντους και 3,3 ριμπάουντ σε 14 λεπτά κατά μέσο όρο στα ισπανικά play offs.

Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός έχει ήδη συμφωνήσει και με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ, ο οποίος θα υπογράψει για 1+1 χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα