«Εκεχειρία» ΚΕΔΕ-ΣΥΡΙΖΑ για τα περί «βλαχοδημάρχων»

«Λήξαν» φαίνεται να θεωρείται, προσωρινώς τουλάχιστον, το πρόβλημα που προέκυψε στις τάξεις της ΚΕΔΕ μετά τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για «φθαρμένους βλαχοδήμαρχους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Ειδικότερα, στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο δ.σ. της Ένωσης Σπύρος Τζόκας δήλωσε, ότι δεν εννοούσε το

σύνολο των δημάρχων που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.

Εξάλλου, μετά τη δήλωση του κ. Τζόκα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ το σταματάω εδώ».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ:

«Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ έγινε εκτεταμένη συζήτηση για την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα περί φθαρμένων βλαχοδημάρχων. Το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στην συντριπτική του πλειοψηφία καταδίκασε ως ύβρεις προς τον θεσμό της Αυτοδιοίκησης τις αναφορές αυτές, ενώ ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ χαιρέτησε την τοποθέτηση – διευκρίνιση του μέλους του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και επικεφαλής του Τμήματος Αυτοδιοίκησης του ΣΥΡΙΖΑ Σπ. Τζόκα ότι σε καμία περίπτωση οι αναφορές αυτές δεν αφορούσαν συλλήβδην το σύνολο των δημάρχων που στηρίχθηκαν από τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

Keywords
Τυχαία Θέματα