Έκανε «σεφτέ» η Πορτογαλία

Η Πορτογαλία πήρε του τρεις πρώτους της βαθμούς στο Euro, καθώς μετά την ήττα της πρεμιέρας από τη Γερμανία (1-0) επικράτησε των Δανών με 3-2, σε ένα ματς θρίλερ το οποίο κρίθηκε στα τελευταία λεπτά.

Για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου, η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε σεφτέ στις νίκες, και κοιτάει πλέον με αισιοδοξία το σενάριο της πρόκρισης στους «8» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ξεκίνησε δυνατά το ματς, και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 24’, από «στημένη» φάση. Ο Μουτίνιο

εκτέλεσε κόρνερ, ο Πέπε πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 36’ καρποφόρησε η υπεροχή των Πορτογάλων με τον Πόστιγκα να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του (2-0), έπειτα από όμορφη ασίστ του Νάνι. Οι Δανοί δεν έκατσαν με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς στο 41’ ξαναμπήκαν στο παιχνίδι, με την κεφαλιά του Μπέντνερ από κοντά, ανάβοντας έτσι το... φυτίλι στο παιχνίδι.

Και αφού ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν καθάρισε το ματς σε δύο ανεπανάληπτα τετ α τετ, οι βίκινγκς έκαναν την ισοφάριση, με τον Μπέντνερ στο 80’ να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα όπως και της ομάδας του.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως θα έρθει η δεύτερη «κηδεία» για την Πορτογαλία, ήρθε ο Βαρέλα στο 87’ και με όμορφο σουτ λύτρωσε την ομάδα του, χαρίζοντας την νίκη στην Πορτογαλία με 3-2.

Keywords
Τυχαία Θέματα