Ομιλία και περιοδεία του Αντ. Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη

Περιοδεία στο νομό Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί τη Σίνδο, το Λαγκαδά, την Επανομή, την Καλαμαριά και τους Αμπελοκήπους.

Κατά την περιοδεία του στο νομό ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί επίσης στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση και το Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης,

ενώ το βράδυ θα μιλήσει σε εκδήλωση νέων.

«Ο κόσμος επιστρέφει στην κεντροδεξιά παράταξη, επιστρέφει στην παράταξη που εγγυάται την ασφαλή πορεία της χώρας και την ταχύτερη έξοδο από την κρίση», δήλωσε ο επικεφαλής του εκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης εν όψει της επίσκεψης Σαμαρά. «Έχω εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά. Οι θέσεις του δικαιώνονται καθημερινά. Όσα έλεγε εδώ και δύο χρόνια, τα αποδέχονται τώρα πια όλοι, ακόμα και οι Ευρωπαίοι», συμπλήρωσε ο κ. Ψωμιάδης και καταλήγοντας εκτίμησε πως «η Δευτέρα θα είναι μια δύσκολη μέρα για την Ελλάδα μας, αλλά με τη ΝΔ θα υπάρχει πλέον ελπίδα για το λαό».

Εξάλλου, την Τετάρτη, στη διάρκεια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε, ο κ. Σαμαράς ζήτησε εντολή για «ισχυρή κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με στόχο την αλλαγή του μνημονίου και παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως «η εξαγγελία του για μονομερή καταγγελία του μνημονίου οδηγεί σε ρήξη με την Ευρώπη και έξοδο από την Ευρωζώνη».

Keywords
Τυχαία Θέματα