Έκανε φάρσα για βόμβα στην εφορία από΄το κινητό του

Το ότι την εφορία δεν την βλέπουμε με… συμπάθεια είναι γεγονός, όμως το να φτάσεις να κάνεις φάρσα για βόμβα μάλλον ακούγεται υπερβολικό. Ένας όμως φορολογούμενος στην Κατερίνη φαίνεται ότι «αγανάκτησε» τόσο πολύ που αποφάσισε να κάνει πράξη την υπερβολική αυτή φάρσα και μάλιστα από το κινητό του τηλέφωνο. Αποτέλεσμα βέβαια ήταν να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης κινητοποιήθηκε αμέσως μετά το τηλεφώνημα και έκανε εξονυχιστικές έρευνες στο κτίριο της Δ.Ο.Υ. της

πόλης, χωρίς όμως να ανακαλύψει τα εκρηκτικά που ισχυρίστηκε ότι είχε τοποθετήσει ο άγνωστος ο οποίος είχε τηλεφωνήσει σε υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ.. Έτσι, ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του φαρσέρ.

Λίγες ώρες αργότερα, ο 63χρονος δράστης είδε στην πόρτα του τους αστυνομικούς οι οποίοι του φόρεσαν χειροπέδες, καθώς είχαν ανακαλύψει σε ποιον ανήκε το κινητό από το οποίο έγινε το τηλεφώνημα. Ο φαρσέρ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για ψευδή καταμήνυση και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα