Εισβολή διαρρηκτών στο σπίτι του υπουργού Οικονομίας Ν. Χριστοδουλάκη-Λήστεψαν και την ανηψιά του Σαββίδη

Στην Αθήνα, άγνωστοι διαρρήκτες εισέβαλαν στο διαμέρισμα του υπηρεσιακού υπουργού Οικονομίας Νίκου Χριστοδουλάκη και στη Θεσσαλονίκη οργανωμένοι ένοπλοι λήστεψαν την ανεψιά του αφεντικού του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη, μέσα στο κατάστημά της με γουναρικά…

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ο κ. Χριστοδουλάκης, που έχει χρηματίσει υπουργός και επί Κυβερνήσεων

ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη, διαπίστωσε τη διάρρηξη του διαμερίσματός του από αγνώστους, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αττική freepress», στις 11:30 τη νύχτα, επέστρεψε στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Βούλας με τον οδηγό του. Όταν ανέβηκε στον όροφο του σπιτιού του, διαπίστωσε προς μεγάλη του έκπληξη ότι οι μπουκαδόροι είχαν παραβιάσει τον ομφαλό της κλειδαριάς και είχαν εισβάλει στο εσωτερικό.

Αμέσως, με τη βοήθεια και του αστυνομικού- συνοδού του, ενημέρωσαν την Αστυνομία και αστυνομικοί της ασφάλειας από το Τμήμα της Βούλας έφθασαν στο διαμέρισμα ιδιοκτησίας του υπουργού Οικονομίας μαζί με συναδέλφους τους του εγκληματολογικού για την εξερεύνηση των χώρων όπου κινήθηκαν οι δράστες.

Ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας δεν ήταν σε θέση να πει στους αστυνομικούς αν και τι ακριβώς είχαν αφαιρέσει οι διαρρήκτες, κάτι που επιφυλάχθηκε να γνωστοποιήσει μόλις ολοκήρωνε τον πλήρη έλεγχο.

Αστυνομικές πηγές τόνισαν ότι ουδέποτε ο Υππηρεσιακός Υπουργός ζήτησε αστυνομική προστασία, κάτι που ξεκίνησε αμέσως μετά την εισβολή των αγνώστων.

Στη Θεσσαλονίκη, εφιαλτικές στιγμές έζησε μέσα στο κατάστημά της, η ανεψιά του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Όλα έγιναν σε γνωστό γουναράδικο που βρίσκεται στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.

Φορώντας αποκριάτικες μάσκες, οι δράστες εισέβαλαν στην επιχείρηση και υπό την απειλή πιστολιού αρχικά ακινητοποίησαν την 52χρονη ιδιοκτήτρια και την 33χρονη υπάλληλό της, ενώ στη συνέχεια έδεσαν τα θύματά τους με μονωτική ταινία.

Οι ληστές με γρήγορες κινήσεις άρπαξαν 50 γούνες, συνολικής αξίας 200.00 ευρώ.Διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που είχαν σταθμεύσει έξω από το κατάστημα. Μετά το αρχικό σοκ, η ιδιοκτήτρια ειδοποίησε την αστυνομία αλλά ήταν αργά.

Όταν έφτασε στο σημείο περιπολικό, διαπιστώθηκε πως οι ληστές είχαν προλάβει να απομακρυνθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα